Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Pentru ce a votat Ponta şi ce urează contracandidaţilor

Pentru ce a votat Ponta şi ce urează contracandidaţilor

scris de P.C.R.
4 afisari

Premierul Victor Ponta, copreşedinte al USL, a afirmat că a votat ‘cu toate gândurile bune pentru Târgu Jiu, pentru Gorj şi pentru România’ şi i-a îndemnat, totodată, pe români să fie ‘mai uniţi’.

Turcia răsuflă uşurată, datorită lui Victor Ponta. Vezi de ce

Pentru ce a votat Victor Ponta (foto: gov.ro)

‘Eu am votat cu toate gândurile bune pentru Târgu Jiu, pentru Gorj şi pentru România şi sunt convins astăzi românii vor întoarce o pagină din istoria noastră şi vor deschide o alta, care, cred eu, că va fi mai bună’, a precizat premierul, duminică, după ce a ieşit din cabina de vot. Victor Ponta a votat la o secţie amenajată în clădirea Universităţii ‘Constantin Brâncuşi’ din Târgu Jiu.
Premierul a adăugat că va rămâne în Gorj pentru a afla după ora 21,00 primele rezultate ale alegerilor. Victor Ponta i-a îndemnat pe români să aibă speranţă şi încredere într-un viitor în care, afirma primul ministru, nimeni nu mai credea ‘în urmă cu un an de zile’.
Întrebat ce le urează contracandidaţilor săi, Ponta a spus că le doreşte, ca şi tuturor românilor, de altfel, ‘o viaţă mult mai bună’. ‘Eu le urez tuturor românilor, pentru că şi contracandidaţii mei sunt tot români, să avem o viaţă mult mai bună şi să ne respectăm mai mult decât am făcut-o până acum’, a conchis Ponta.

7 comentarii

tomi 09-12-2012 - 13:34

Se vede ca nu mai sint la curent cu noutatile politice ale Romaniei. Uite nici macar nu eram informat ca tricolorul romanesc a fost schimbat cu steagul identic cu al Turciei. Ca de ce vrea primul ministru sa fie atasat imperiului otoman nu am inteles, poate ca semn al originii sale musulmane? Se va muta capitala la Ancara? ..buni turcii, buni, dar parca le sedea mai bine in tepele lui Vlad Tepes, unul din acei conducatori care nu faceau de ris romanii si tara.
tomi

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 09-12-2012 - 14:04

Prietene Tomi, acusica chiar ai dreptate ! Ti-ai fi inchipuit cumva ca EXTREMA DREAPTA este sub aripa actualului presedinte prin acoliti sai nevoalati ca si m. meamtu si papahagi, si oameni inteligenti ca si MRU si R. Feldman A.sa ramana sub acelasi acoperis ! I-am relatat direct la MRU, si aflase ,deja dar era prea tarziu.

DXN 09-12-2012 - 13:43

Ponta apara semiluna si o si promoveaza!
„sunt convins astăzi românii vor întoarce o pagină din istoria noastră şi vor deschide o alta, care, cred eu, că va fi mai bună”
Allah akbar!
Pontallah akbarrrrrrr!

BULA 09-12-2012 - 14:23

Banditii din PSD (USL), care spera sa castige alegerile, vor repune in circulatie trenul personal Craiova-Motru, scos din circulatie de oamenii lui Basescu, la ordinul FMI (care vrea sa demontam 5000 km de cale ferata si sa ne dea inapoi cu o jumatate de secol) ? Sau macar sa introduca un personal care sa-i scoata pe motreni pana la linia principala, la gara Strehaia. Este absurd sa izoleze orasul Motru de restul tarii, pe calea ferata, mai ales ca infrastructura exista.

Si daca au acordat reduceri pentru elevi si studenti, la transportul pe calea ferata, atunci sa se aplice si la trenurile accelerate (interregio), nu numai la personale, pentru ca nu exista personale care sa faca legatura intre orasele mari. Li se aplica reducerea la nivel de bilet de personal (o nimica toata) si platesc in rest ca pentru accelerat.
Sa faca ordine si desfiinteze mafia din CFR, ca de acolo sunt pierderile financiare, nu de la reducerile acordate elevilor si studentilor. Si sa reduca pretul la bilete, sa circule toata lumea cu trenul, ca asa cum e acum, calatoria cu trenul a devenit un lux.

tomi 09-12-2012 - 15:21

BULA esti un prost! La ce are nevoie Romania de trenuri? Industrie nu mai este, fabricile au fost vindute cu fundatie cu tot,in locul lor s-au facut LunaParcuri, Moluri si tot felul de instalatii de acest gen de stors banii din oameni.La ce mai trebuiesc trenuri daca nu mai ai unde sa mergi la lucru,ca sa te plimbi doar.? Plimba-te dreacului cu caruta ca nu-i trebuiesc sine de fier. Zi tu savantule, cu titluri universitare,din sinele de cale ferata,vorba ceea otel bun, se demonteaza, se vind cele citeva sute de mii de tone de otel la fratii chinezi,ei vor plati cam 50 de bani pe kilogram care costa de fapt 34 de lei,si vor trimite in schimb comercial Romaniei 1 milion de brichete cu muzicuta si led, cu reducere de la pretul normal de 1 dolar il veti primi cu 10 dolari in mod de partener fraier.

Cercul 09-12-2012 - 16:34

Transportul in comun este in curs de desfiintare dupa model american. Americanii sunt contra lui deoarece raspandeste vagabondajul si criminalitatea. In lipsa lui boschetarii trebuie sa mearga per pedes sa ajunga in orase ceea ce-i mai greu.
La mine la mosie au ajuns grebanosi toti care au masina mica. Unul singur vine pe jos(curata de omizi livada), si mosul inca e in putere. Nu-l biruie nimeni la carciuma cand e o inghesuiala de pumni.

andra 10-12-2012 - 09:22

Urmeaza alegerile din Israel.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult