Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Pesedistele au iesit in strada

Pesedistele au iesit in strada

scris de Ziua Veche
3 afisari

Peste 1.000 de femei din PSD au protestat, duminica, in Piata Victoriei, fata de masurile de reducere a cheltuielilor bugetare, depunand si o scrisoare la registratura Guvernului. Manifestantele au afisat bannere si pancarte pe care se putea citi:  „Fie criza cat de mare, pe Guvern in cot il doare”, „Guvernantii iau masuri traznite”, „Piticu si cu chioru au distrus poporul”. De la sediul central al PSD, social-democratele au plecat in mars catre Piata Victoriei. Pe drum, ele au scandat lozinci precum: „Jos cu dictatorul”, „Jos Guvernul”, „Jos Basescu”. Cateva dintre ele aveau tigai si linguri din lemn, altele aveau fluiere.In Piata Victoriei, presedinta Organizatiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, s-a urcat pe o scena improvizata si a citit o scrisoare de protest adresata Guvernului.

Plumb a acuzat „editia a treia a Guvernului Boc” de „genocid social”, „ostilitate, dispret si aroganta fata de cei guvernati”. Dupa ce a citit scrisoarea „de protest fata de masurile luate impotriva copiilor, a femeilor, a familiilor si a pensionarilor”, presedinta Organizatiei de Femei a PSD a depus-o la registratura Guvernului, informeaza Mediafax. Dupa depunerea scrisorii la registratura Guvernului, actiunea s-a incheiat. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS