Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Pesedistii refuza sa dea ochii cu FMI

Pesedistii refuza sa dea ochii cu FMI

scris de Ziua Veche
2 afisari

Social-democratii au refuzat o intrevedere cu membrii delegatiei Fondului Monetar International aflata la Bucuresti, apreciind ca aceasta intalnire este tardiva, in conditiile in care deciziile au fost deja luate, a anuntat luni presedintele PSD Victor Ponta. Spre deosebire de pesedisti, liberalii au anuntat ca vor avea o discutie cu delegatia FMI marti.

Am primit astazi o solicitare din partea delegatiei FMI privind o intalnire cu conducerea PSD. Le-am raspuns si in scris ca este o solicitare tardiva si inutila in acest moment. Toate discutiile intre delegatia FMI si Guvern s-au epuizat si doar o intalnire protocolara cu noi nu-si are sensul in acest moment. Pozitia noastra este foarte clara – delegatia FMI are o atitudine cu totul si cu totul anormala fata de Guvernul Romaniei si fata de Romania. In afara de faptul ca gireaza toate masurile stupide si incoerente ale Guvernului, participa alaturi de Guvern la un mod in care populatia tarii nu afla adevarul despre tara”, a explicat Ponta. El a adaugat ca, daca delegatia FMI ar fi avut intentia sa “asculte vocea opozitiei”, aceste discutii trebuiau sa aiba loc inainte de luarea unei decizii impreuna cu reprezentantii puterii. Liderul PSD a tinut sa ii acuze pe unii reprezentanti ai FMI: “Pozitia unora dintre reprezentantii FMI de a fi de acord cu orice fel de masura a Guvernului si de a sustine orice fel de data, de cifra si de predictie, care contrazice toate predictiile celorlalti analisti economici independenti, este o pozitie anormala”. El a adaugat: “Astazi, iarasi aflam ceea ce ne-a spus (n.r. FMI) si anul trecut prin vocea domnului Mihai Tanasescu si a domnului Jeffrey Franks.(…) Nu stiu de ce astazi trebuie sa-i credem, avand in vedere ca ceea ce ne-au spus anul trecut a fost total gresit daca nu cumva mai mult decat atat”.

 

0 comentariu

Huhu 14-03-2010 - 22:08

L-i s-e rupe ungurolor, de romani si l. romana!!!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult