Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Pesedistii sunt cu falimentul de gat

Pesedistii sunt cu falimentul de gat

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Auditul financiar referitor la cheltuielile facute sub Mircea Geoana este in curs de desfasurare, iar primele concluzii indica faptul ca situatia datoriilor este „foarte, foarte grava”, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta, intr-un interviu pentru HotNews.ro-RFI. Prezentam cateva fragmente din interviu.


@ “Auditul financiar despre cheltuielile partidului e in desfasurare. Am niste prime concluzii, dar trebuie sa avem absolut toate documentele, intre timp vin si altele. Din 20 februarie incoace, PSD-ul nu am mai acumulat absolut nici o datorie. Despre celelalte, de dinainte, situatia e foarte proasta. Dati-mi voie intai sa discut in interiorul partidului, inca o data spun, situatia e foarte, foarte grava. Sunt cheltuieli foarte mari pe care le-am mostenit, dar asta e, cand conduci un partid…”

@ “Datoriile sunt peste 2 milioane de euro. Daca voi avea acordul colegilor mei, voi face si publica aceasta situatie. E o situatie foarte dificila. Dar primele masuri le-am luat. Nu mai facem alte datorii, am redus celelalte cheltuieli, cine vrea sa faca politica in opozitie face si fara cheltuieli”.

@ “Avem de la bugetul de stat o suma de bani, care in acest moment ne ajunge. Nu cred ca trebuie sa ne batem la cheltuieli cu PDL, ca nici Barak Obama nu poate sa cheltuie cat cheltuie partidul domnului Berceanu-Videanu”.

0 comentariu

Corcodel de Parpange 02-03-2010 - 16:05

PITICOT-ul porno,a lansat niscaiva pitzipoance pe arealul mode lingului,si a tras niste foloase,ca tot pescutzul.Si momentan tot asta executa, dar de data asta a pus la bataie chiar si …phopoloanta MONICAI,care la rindul ei a …inregistrat experiente autohtone inca din epoca moldava,dar acum gata , a devenit o veritabila lady, o pune cu supusi M. S , REGINA ANGLIEI,nu cu tigani din BACAU sau alde soferasi! MINDRU virinel,da cu returnarea imprumuturilor nerambursate de la BANCI, nici o RECLAMATIE?

Pribeagul 02-03-2010 - 17:31

ce-o fi in capul omuletului?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult