Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Peste 20 de membri ai PNL Sector 2 au demisionat din partid. PNL: PSD-iștii mascați și-au arătat adevărată față

Peste 20 de membri ai PNL Sector 2 au demisionat din partid. PNL: PSD-iștii mascați și-au arătat adevărată față

scris de Misu Andrei
103 afisari

Un număr de 24 de membri ai PNL Sector 2 au demisionat, miercuri, din formațiunea politică, pentru a se alătura lui Dan Cristian Popescu, recent demisionat din Partidul Național Liberal și devenit social democrat, anunță PNL Sector 2, potrivit Mediafax.

„Astăzi (miercuri – n.red.), 24 de membri activi ai PNL Sector 2 au ales să părăsească filiala și să se alăture lui DC Popescu. De menționat că dintre aceștia, doi erau consilieri locali și doi erau membri în biroul politic. Asta dovedește că PSD-iștii mascați și-au arătat adevărată față! Exercițiul de imagine pe care PSD-istul Popescu îl încearcă în disperarea sa de a se victimiza și a câștiga mai multe voturi NU ȚINE! Aducerea la sediu a unui număr de demisii dintr-un partid din care acei oameni nu au făcut niciodată parte arată disperarea și dovedește că Popescu și-a însușit deja practicile PSD-iste: #minciună, #corupție și #lașitate!”, a scris PNL Sector 2, miercuri seara, pe Facebook.

Dan Cristian Popescu

Dan Cristian Popescu a trecut de la PNL la PSD și urmează să candideze din partea social-democraților pentru Primăria Sectorului 2.

Președintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, în contextul în care mai mulți primari, în afara de Dan Cristian Popescu, au migrat în alte partide, înainte de alegeri, că „nu vede cu ochi buni aceste racolări”.

„Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. E o boală gravă a politicii românești. Ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseimului politic”, a spus, miercuri, șeful statului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult