Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Mehedinţi. Peste 30 de primari PDL anunţă că sprijină USL

Mehedinţi. Peste 30 de primari PDL anunţă că sprijină USL

scris de L.M.
4 afisari

Peste 30 de primari de la PDL din Mehedinţi au anunţat că vor sprjini USL, în 9 decembrie, la alegerile parlamentare.

Mehedinţi. Peste 30 de primari PDL anunţă că sprijină USL

Mehedinţi. Peste 30 de primari PDL anunţă că sprijină USL

Primarii PDL au mers la o conferinţă de presă a USL, unde au anunțat că la alegerile din 9 decembrie vor sprijini candidaţii Uniuni, transmite RTV.

„Au cedat 30 de primari din Mehedinţi, e un avertisment pentru toţi aleşii locali din România: cu USL nu aveţi parte decât de ameninţări, şi după 9 decembrie veţi fi scuipaţi ca o măsea stricată”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu, citat de Realitatea TV. Printre primarii ‘dezertori’ se numără edilul din Baia de Aramă şi din alte localităţi aflate în zona de nord a judeţului Mehedinţi.

2 comentarii

Salut 22-11-2012 - 21:27

„“Au cedat 30 de primari din Mehedinţi, e un avertisment pentru toţi aleşii locali din România: cu USL nu aveţi parte decât de ameninţări, şi după 9 decembrie veţi fi scuipaţi ca o măsea stricată”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu”

=================

Poate-i spune cineva tiganului asta cu juma’ de putza (MRU) ca in Romania, (tara unde traieste) nu este Israel (tara care-l plateste) si ca in Romania primarii SUNT ALESI de POP-ULATIE si ar trebui sa li se rupa de amenintarile de la centru.
In final, ar trebui trimis la un curs de reciclare la Mazare, da’ e prea prost sa inteleaga ceva, asa ca trebuie lasat doar sa-i dea limbi peste fese kiorului.

digital 22-11-2012 - 21:34

vezi,ce-ți spuneam mai devreme!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult