Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Petre Roman și Dumitru Dragomir nu vor fi consilieri în București

Petre Roman și Dumitru Dragomir nu vor fi consilieri în București

scris de Misu Andrei
99 afisari

Ciolacu curăță lista Gabrielei Firea pentru Consiliul General. Petre Roman și Dumitru Dragomir nu vor fi consilieri în București

Surse din conducerea PSD au precizat pentru Digi24.ro că propunerile controversate de pe lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului București vor fi retrase. Printre cei propuși de Gabriela Firea pe lista CGMB, forțați să renunțe la mandatul câștigat pe 27 septembrie sunt fostul premier Petre Roman și Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

foto facebook PSD

De asemenea, de pe lista va fi retras și fostul antrenor al echipei naționale de fotbal, Anghel Iordnăescu. Fostul fotbalist Daniel Pancu și antrenorul Cornel Dinu renunță și ei la mandatul de consilier general.

Lista este „curățată” de conducerea PSD, care vrea să se distanțeze de numele controversate care se regăsesc pe ea. Înainte de alegeri, conducerea centrală a decis să nu se implice în alcătuirea listelor.

Gabriela Firea declara în campania electorală că s-a consultat cu colegii de la PSD București în legătură cu propunerile făcute.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult