Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Petre Roman și Mircea Coșea s-au înscris în partidul lui Ilan Laufer

Petre Roman și Mircea Coșea s-au înscris în partidul lui Ilan Laufer

scris de Misu Andrei
227 afisari

Fostul prim-ministru Petre Roman și fostul europarlamentar Mircea Coșea s-au înscris în PSL, a anunțat Ilan Laufer, vineri, pe Facebook, potrivit Mediafax.

Petre Roman și Mircea Coșea se alătură celui mai ambițios start-up politic din Europa. Echipei Platformei Social Liberale (PSL) i se alătură două personalități marcante. Petre Roman, fost prim-ministru al României, și Mircea Coșea, fost europarlamentar, doctor în economie și președinte al Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză Economică, au devenit ambasadori pentru „România 10 în 10”, primul proiect de țară al ultimilor 15 ani, inițiat sub egida PSL. Anunțul oficial va fi făcut cu ocazia Conferinței Naționale a formațiunii, eveniment care are loc la Poiana Brașov mâine 8 februarie”, a scris Ilan Laufer, pe Facebook.

1 comentariu

neacsum 08-02-2020 - 22:06

Si eu m-am inscris in partidul lui Cindy Lauper si cred ca o sa fiu mai castigat. Pe mine nu o sa ma intrebe nimeni de ce.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult