Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Piedone critica “proiectele de lege aberabile”

Piedone critica “proiectele de lege aberabile”

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, s-a plans miercuri ca “unii parlamentari sustin proiecte de lege aberabile” si le-a cerut celor doua candidate la un mandat de deputat, Liliana Minca si Teodora Trandafir sa promoveze initiative care sa-l ajute, informeaza NewsIn.


El a tinut sa asigure cetatenii ca desi partidul sau, PC o sustine pe Liliana Minca in cursa electorala, i-a rugat pe functionarii primariei sa nu se implice politic în niciun fel”. “Nu pot sa amestec calitatea mea de primar cu cea de prim-vicepresedinte PC. Am spus acest lucru si la partid. Sa castige cea care este cea mai buna”, a insistat Piedone.
Acesta le-a recomandat celor doua candidate sa pastreze şi dupa alegeri legatura cu Colegiul in care au fost alese si sa-si respecte promisiunile facute in campanie. “Proiectele de lege trebuie facute cu sufletul dintr-o realitate reala, nu una virtuala. Deseori, vedem ca unii parlamentari sustin proiecte de lege aberabile (sic!), as putea spune”, a conchis primarul sectorului 4.

0 comentariu

Corcodel de Parpange 02-03-2010 - 23:26

PT. a vindeca fotbalul de pe acilea.Simplu si eficient ,nu la drogherii ,nu la samani, MITICA la bani tai de la federatie,plus vlasca si teleormanu,direct la dr. CIOMU !Dupa aia ,doarme ca mortu’hu in popsoi! Si de asta,scapam doar cu contributie …DIVINA!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult