Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Piedone: PC nu are motor si nici locomotivă

Piedone: PC nu are motor si nici locomotivă

scris de Ziua Veche
4 afisari

Partidul Conservator nu are nici motor, nici locomotivă, a ţinut să atenţioneze vineri Cristian Popescu (Piedone), primarul sectorului 4, la reuniunea Consiliului Naţional al conservatorilor. În esenţă el a pledat pentru renunţarea la alianţa cu PSD.


“Schimbarea PC este vizibilă, este în bine. Am crescut şi în mentalitate, am crescut şi în număr. Nu creştem în sondaje. Creştem, avem specialişti, avem logistica unui partid de ultimă oră, avem tot ce ne trebuie. Nu creştem în sondaje. Vă spun cu toată responsabilitatea. Acest partid nu are un motor şi o locomotivă. Acest partid, astăzi, este o remorcă. Iar remorca nu are motor. Iar remorca este folosită la munca câmpului, să culeagă roadele, să ajute ducerea recoltei în hambare. Dar tractorul se duce în garaj şi remorca rămâne afară. Este timpul să ieşim din curtea asta! (…) Trebuie să fim uniţi. Acest partid trebuie să fie independent odată cu alegerile din 2012. Ori putem ori, cu umilinţă, mă sui şi eu în remorcă şi mergem mai departe”, a subliniat Piedone, prim- vicepreşedinte PC, citat de Agerpres. El nu a menţionat, însă, faptul că PC este un partid reprezentat în Parlament de patru oameni: un senator, Dan Voiculescu, şi trei deputaţi.

0 comentariu

Huhu 17-03-2010 - 15:30

Lasa-ne bre Pena cu abureala ta!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult