Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Piperea: Am primit oferta din partea PNL să conduc filiala Bucureşti

Piperea: Am primit oferta din partea PNL să conduc filiala Bucureşti

scris de B.C.R
5 afisari

Avocatul Gheorghe Piperea a scris, pe pagina sa de Facebook, că a primit oferta din partea PNL să conducă organizaţia de Bucureşti, el precizând că va lua o decizie săptămâna viitoare, şi a menţionat că, dacă ar decide să se implice într-un astfel de proiect, ar păstra tandemul cu deputatul Daniel Zamfir, cu care a lucrat la legea dării în plată.

Gheorghe Piperea

Gheorghe Piperea

”Prieteni, zilele trecute am primit o ofertă oarecum surprinzătoare din partea PNL, de a prelua conducerea organizaţiei de Bucureşti. E o provocare. Având în vedere, însă, multiplele proiecte în care sunt implicat, precum şi perspectiva reducerii suplimentare a timpului alocat familiei (şi asa insuficient), vă spun că nu am acceptat încă propunerea”, a scris Piperea pe Facebook.

El arată că ”sub nicio formă nu a pus vreo condiţie de funcţie minimală, aşa cum ar putea rezulta din scenariile şi speculaţiile din presă”.

”Pe mine nu mă poate scoate din postura actuală ceva meschin, ci un proiect important, de anvergură naţională, aşa cum au fost procesele pe clauze abuzive şi legea dării în plată”, mai afirmă Piperea, care adaugă că ”dezbaterile la această lege i-au arătat că astfel de lucruri nu se pot face chibiţând pe margine, ci prin implicarea unor actori politici”.

”Desigur că veţi fi de acord cu mine că fără implicarea domnului deputat Zamfir, realitatea, azi, ar fi fost că avem o frumoasă teorie, un proiect bun (aşa cum a fost şi proiectul legii falimentului scris de mine în 2009 şi închis în sertare timp de 5 ani şi, ulterior, abandonat) şi atât.
Vă asigur că, indiferent ce voi ajunge să decid săptămâna viitoare, voi rămâne acelaşi – un om al cetăţii şi un luptător pentru drepturi şi libertăţi, dar şi un aliat al tuturor celor aflaţi în restrişte care mă vor fi chemat in ajutor”, mai scrie Piperea.

Gheorghe Piperea adaugă că nu este de acord nici cu tipul actual de politică, ”anacronic şi chiţibuşar, nici cu multe dintre feţele politice obosite care, în interes naţional şi pentru binele generaţiilor viitoare, trebuie să facă 10 paşi înapoi”.

”În orice caz, dacă aş decide să mă implic într-un astfel de proiect, aş păstra tandemul cu Dan Zamfir. E evident că a fost un pact reuşit şi nu un act efemer de prestidigitaţie”, declară Piperea.

Gheorghe Piperea îşi încheie postarea cu o întrebare: ”Iar acum îndrăznesc să vă întreb: ce mă sfătuiţi să fac?”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult