Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Piteşti. Vezi ce au declarat liderii PSD la mitingul de susţinere al lui Nicolescu

Piteşti. Vezi ce au declarat liderii PSD la mitingul de susţinere al lui Nicolescu

scris de P.C.R.
5 afisari

Liderii PSD au fost luni după amiază în fruntea unui miting de solidarizare cu Constantin Nicolescu, şeful filialei Argeş.

Liderii PSD au fost luni după amiază în fruntea unui miting de soldarizare cu Constantin Nicolescu, șeful filialei Argeş.  PSD a organizat un miting de soldarizarea cu şeful filialei Argeş, Constantin Nicolescu, pentru care judecătorii au emis mandat de arestare sub acuzația de luare de mită şi trafic de influenţă.   Victor Ponta, preşedintele PSD, s-a deplasat la Piteşti pentru a-şi manifesta sprijinul pentru Nicolescu. Ponta a fost însoţit de Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Nicolae Bănicioiu şi Titus Corlăţean, informeză Evz.  "Aştept să vină mascaţii dimineaţa la 6", a mărturisit Vanghelie în discursul său de la mitingul din fața sediului PSD din Piteşti.  "Până să-mi vină rândul sunt alături de Nicolescu. Nu mai avem nevoie de un stat polițienesc care l-a făcut Băsescu. Să-i spunem lui Traian Băsescu că viaţa se întoarce", a continuat Vanghelie.   Victor Ponta şi-a manifestat sprijinul faţă de Nicolescu spunând că este un persecutat politic. "PDL, Băsescu și Boc sunt răul acestei ţări", a spus Ponta. După el a vorbit Adrian Năstase. Acesta a chemat PSD să fie "alături de prietenul Nicolescu".    Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a fost detubat la ora 15.00 şi este conştient, după operaţia pe cord deschis la care a fost supus duminică, a declarat medicul Şerban Brădişteanu, de la Spitalul "Floreasca".  Liderii PSD au fost luni după amiază în fruntea unui miting de soldarizare cu Constantin Nicolescu, şeful filialei Argeș.

foto: Evz

PSD a organizat un miting de soldarizarea cu şeful filialei Argeş, Constantin Nicolescu, pentru care judecătorii au emis mandat de arestare sub acuzația de luare de mită şi trafic de influenţă.

Victor Ponta, preşedintele PSD, s-a deplasat la Piteşti pentru a-şi manifesta sprijinul pentru Nicolescu. Ponta a fost însoţit de Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Nicolae Bănicioiu şi Titus Corlăţean, informeză Evz.

„Aştept să vină mascaţii dimineaţa la 6”, a mărturisit Vanghelie în discursul său de la mitingul din fața sediului PSD din Piteşti. „Până să-mi vină rândul sunt alături de Nicolescu. Nu mai avem nevoie de un stat polițienesc care l-a făcut Băsescu. Să-i spunem lui Traian Băsescu că viaţa se întoarce”, a continuat Vanghelie.

Victor Ponta şi-a manifestat sprijinul faţă de Nicolescu spunând că este un persecutat politic. „PDL, Băsescu și Boc sunt răul acestei ţări”, a spus Ponta. După el a vorbit Adrian Năstase. Acesta a chemat PSD să fie „alături de prietenul Nicolescu„.

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a fost detubat la ora 15.00 şi este conştient, după operaţia pe cord deschis la care a fost supus duminică, a declarat medicul Şerban Brădişteanu, de la Spitalul „Floreasca”.

Liderii PSD au fost luni după amiază în fruntea unui miting de soldarizare cu Constantin Nicolescu, şeful filialei Argeș.

4 comentarii

Pribeagul 31-01-2011 - 19:56

Pai numai in Egipt sa fie revolutie? La noi, de ce nu?

Flancat de hoplitii Nastase si Vanghelie, urmat de vivandiera Andronescu (desi nu-i mentionata nu cred ca putea lipsi), Hosni-Ponta vrea sa-l demisioneze pe Mubarak-Basescu si sa-l elibereze pe Bivolaru-Nicolescu.

Sa nu-mi spuneti c-am jignit pe cineva. Daca, dupa ce-au condus atita timp si ne-au adus unde suntem, mai au nerusinarea sa se plimbe-n vazu lumii si sa nu se ascunda-n grotele pustiurilor, inseamna ca nu pot fi jigniti.

Denali 31-01-2011 - 20:08

Tov.Pribeagul tu si camarazii dtale ati voatat liber in ultimii 20 de ani…

in egypt acelasi individ regastiga alegerile precum le castigati voi in Epoca de Aur cu 98.7%…din voturi…

Voi nu meritati democratie si libertate , nu o apreciati , nu o folositi, iar cand va votati in neant , in loc sa va uitati in oglinda grohaiti si tanjiti ptr. violenta ,sau revoluitie cum o numiti…

Pai parca in trecut mi-ai spus ca esti adeptul unui : „stat puternic” ,al unui „lider puternic”…well Hosni Mubarak al egyptului si regimul lui , indeplinesc pe deplin aceste caracteristi pe care voi comunistii le iubiti atat de mult…

….vai de Lumea asta , populata de nimrozi, care se voteaza spre neant….

Pribeagul 31-01-2011 - 20:37

Fiule,
umorul tau este involuntar, dar il ai din plin… Te asigur ca-mi face placere sa-ti observ evolutia.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult