Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PLUS a preluat conducerea Alianței USR-PLUS

PLUS a preluat conducerea Alianței USR-PLUS

scris de Misu Andrei
111 afisari

Liderii USR și PLUS au stabilit în ședința comună de luni componența Comitetului Executiv al Alianței, care va fi format din doi membri de la USR și doi de la PLUS. De coordonarea acestei structuri de conducere se va ocupa europarlamentarul PLUS, Dragoș Tudorache, iar de comunicare, vicepreșdintele USR, Ionuț Moșteanu. 

Din structura de conducere vor face parte și Silviu Dehelean (USR) -juridic- și Dragoș Neacșu (PLUS) -finanțare. Până la finalul săptămânii, Comitetul Executiv al Alianței va fi completat cu un responsabil pentru coordonarea campaniilor electorale din 2020 și un responsabil pentru politici publice.

„Vrem să începem să pregătim guvernarea și vom încerca o aliniere pe partea de politici publice. Vom crește ritmul pentru alinierea celor două programe politice și va fi și o echipă executivă comună de comunicatori, de vectori de imagine care să intre într-o poziție de opoziție activă pozitivă la actuala guvernare”, a declarat Dragoș Tudorache, la finalul ședinței.

Moise Guran ar putea coordona campaniile electorale din 2020

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult