Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Plutonul lui Oprea ajunge la 39 de parlamentari

Plutonul lui Oprea ajunge la 39 de parlamentari

scris de Ziua Veche
2 afisari

 .Grupul parlamentar al indepedentilor se va mari considerabil, incepand de luni, cu 4 senatori si 11 deputati, care, dupa ce isi vor fi facut treaba in cadrul Congresului PSD, vor semna adeziunea la grupul lui Gabriel Oprea. 


Daca acestia nu-si vor schimba optiunea vor ingrosa numarul grupului parlamentar al independentilor pana la 39 de parlamentari. Deja lista circula la grupul parlamentar al PSD acest lucru fiind confirmat si de deputatul Ion Stan, vicepresedinte al PSD. Stan spune ca i s-a propus si lui sa fie trecut pe acea lista, insa a refuzat. Stan a dat de inteles ca este vorba despre nemultumitii din PSD care nu sunt de acord cu modul in care Mircea Geoana pregateste congresul din 20 februarie. Sursele noastre ne-au spus ca lista va fi definitivata si functie de rezultatul alegerilor din PSD de la sfarsitul saptamanii. Stan a precizat la Targoviste ca lista cu cei care vor sa plece din PSD cuprinde nume sonore, dar nu a preferat sa nu nominalizeze pe cineva anume. Sursele noastre ne-au mai spus ca intentia lui Oprea este ca in competitie cu Octav Cozmanca sa legitimeze partidul pe care doreste sa-l infiinteze si care ar urma sa se numeasca Uniunea pentru Progres.

0 comentariu

Erasmus 25-02-2010 - 08:33

Dupa circoteca infernala si interminabila de la Congresul PSD, cu vrajitoare, manele, santaj securist si aplauze tip PCR la adresa batranului comunist perestroikist, demisia din partid e un gest firesc al singurului reprezentant al normalitatii, profesionalismului si bunului simt din PSD. Cred ca acest om n-ar trebui sa iasa din politica, insa un alt partid decat PSD ar putea fi demn de cinstea de a-l avea in randurile sale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult