PNL, acord cu Gigi Becali şi Victor Ciorbea | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PNL, acord cu Gigi Becali şi Victor Ciorbea

PNL, acord cu Gigi Becali şi Victor Ciorbea

scris de M.A.
5 afisari

Biroul Politic Central al PNL a decis luni, cu unanimitate de voturi, încheierea unui acord cu PNG şi „PNŢCD autentic”, a anunţat Crin Antonescu.

Crin Antonescu

PNL, acord cu Gigi Becali şi Victor Ciorbea

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din Sectorul 6, acelaşi în care va candida şi Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmând că Becali va câştiga.. „Am discutat cu domnul Antonescu – şi săptămâna trecută, am discutat şi azi – şi cred că este o idee foarte bună ca domnul Becali să candideze din partea noastră, exact în colegiul în care va candida domnul Dan Diaconescu, care e aliatul PDL”, a spus Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că fostul premier Victor Ciorbea va candida „cu siguranţă” din partea USL la alegerile parlamentare. Întrebat dacă fostul prim-ministru va candida din partea USL la parlamentare, Antonescu a răspuns: „Şi domnul Ciorbea cu siguranţă. Acestea sunt detalii, nu le pot discuta acum”, transmite Agerpres.

El a arătat că în Consiliul Naţional Executiv al PNL, care se va întruni cel mai probabil vineri, se va lua o decizie privind derogările de la statut pentru candidaţii care nu au o vechime în partid. „Noi avem în statut prevederi de derogare şi tot astăzi vom discuta cazul altor oameni, altor personalităţi ale vieţii publice pe care noi dorim să-i propunem drept candidaţi ai USL pe locurile PNL şi pentru care vom discuta despre derogare. Derogarea însă nu o dă BPC, ci Consiliul Naţional, probabil vineri – am să propun vineri data pentru acest Consiliu Naţional -, va definitiva şi va vota toţi candidaţii. Atunci vom discuta de la caz la caz şi despre derogări”, a spus Antonescu.

3 comentarii

CAMY 15-10-2012 - 17:14

In ce kkt a ajuns acest partid de ciocoi nenorociti care au pus umarul la greu pentru distrugerea Romaniei. Sa-l manince pe Becali copt pe varza, si sa-i arda focul pe toti laolalta.

jan dinu 15-10-2012 - 22:45

— LIpoveanu n-a plecat — ?!
Este inca om in stat ?!
Dar la asha tziganie …
Se grefeaza la Romanie …!
JD-USA

Huhu Ciu 16-10-2012 - 00:02

Mai bine 1 miliom de lipoveni decit un tigan ca tine JD-ule!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult