Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PNL Iaşi. Cu Fenechiu până după gratii

PNL Iaşi. Cu Fenechiu până după gratii

scris de A.H.
8 afisari

Deputatul Relu Fenechiu are în continuare încrederea pentru continuarea mandatului în funcţia de preşedinte al filialei judeţene a membriilor Delegaţiei Permanente Teritoriale a PNL Iaşi.

Ministrul Relu Fenechiu condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Transformatorul

Relu Fenechiu condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Transformatorul

În urma unui vot secret, Relu Fenechiu a primit sâmbătă mandatul de încredere din partea a 97 de reprezentanţi ai Delegaţiei Permanente Teritoriale a PNL Iaşi, în timp ce alţi trei au votat împotrivă. ‘Acest vot nu era pe ordinea de zi. Era o etapă pe care domnul Fenechiu a simţit că trebuie să o parcurgă şi a solicitat membrilor Delegaţiei Permanente Teritoriale a PNL Iaşi să spună dacă îi acordă încrederea pentru continuarea mandatului acestuia în funcţia de preşedinte al filialei judeţene. A fost un proces cu vot secret’, a declarat, pentru Agerpres, Marius Dangă, secretar coordonator al filialei judeţene a PNL.
La rândul său, deputatul Relu Fenechiu, preşedintele filialei judeţene a PNL Iaşi, a spus că acest vot de susţinere îl responsabilizează pentru a-şi continua eforturile de a promova proiectele şi interesele Iaşiului la nivel naţional.
‘Vreau să le mulţumesc colegilor mei pentru sprijin şi să îi asigur că, atât timp cât voi fi preşedintele acestei filiale, priorităţilor lor vor fi şi priorităţile mele’, a declarat Fenechiu.
Membrii Delegaţiei Permanente Teritoriale a Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Liberal din Iaşi s-au întâlnit sâmbătă, la Ateneul Tătăraşi, pentru a stabili obiectivele la alegerile europarlamentare, dar şi pentru a discuta despre proiectele

3 comentarii

jan dinu 24-08-2013 - 18:02

Asta cind este legat shi la bulau – bagat ????
JD-USA

UnUL 25-08-2013 - 10:42

Ca de obicei, USL face zid de piepturi în apărarea penalilor.

Crina 25-08-2013 - 13:45

„Valentin Dorobanţu, managerul privat de la CFR Călători, va fi verificat de Consiliul Concurenţei pentru desfiinţarea a peste 150 de trenuri de călători rentabile pentru companie • Totodată, inspectorii de concurenţă vor analiza şi modul de acordare a subvenţiei alocate anual de către Ministerul Transporturilor pentru operatorii privaţi de transport feroviar de persoane • Valentin Dorobanţu s-a înţeles cu liderul sindical Iulică Măntescu ca angajaţii care au manifestat împotriva Guvernului „să fie consideraţi în deplasare în interesul serviciului”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult