Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PNL îi cere socoteală primarului Onţanu pentru pomenile electorale

PNL îi cere socoteală primarului Onţanu pentru pomenile electorale

scris de R. C.P.
1 afisari

Partidul Național Liberal-Sector 2 solicită primarului Neculai Onţanu să informeze opinia publică cu privire la proveniența sumelor alocate pentru organizarea spectacolului electoral din Parcul Plumbuita, din seara zilei de 5 mai 2011.

Cristian Dan Popescu are soluţii pentru bucureşteni

Dan Cristian Popescu

Neculai Onţanu alocă sume importante de bani din bugetul local al Primăriei Sectorului 2 pentru organizarea de evenimente prin care îşi promovează propria imagine, cu un an înainte de declanşarea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale”, se arată într-n comunicat de presă al PNL-Sector 2.

„Deşi Coaliţia aflată la Putere, din care face parte şi UNPR al cărui lider la vârf este domnul Onţanu, vorbește despre economisirea banului public prin alegerea primarilor de sector dintr-un singur tur, Primăria Sectorului 2 îşi permite să arunce banii contribuabililor pe pomeni electorale.

O astfel de pomană a fost organizată duminică în Parcul Plumbuita din sectorul 2 al Bucureștiului, sub pretextul acțiunii Artă contra Drog„, ne-a declarat preşedintele PNL-Sector 2 Dan Cristian Popescu.

„Pentru corecta informare a opiniei publice, precizăm că, în Parcul Plumbuita, a concertat, printre vedete locale, Goran Bregovic, un artist scump, s-au dat mici şi bere pentru circa 10.000 de oameni, iar focul de artificii a durat în jur de 25 de minute. În concluzie, actualul primar Neculai Onţanu a demonstrat din nou, duminică, totalul dispreț față de banul public şi față de adevăratele probleme ale cetățenilor din sectorul 2″, se mai spune în comunicat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult