Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PNL îi creşte tensiunea lui Onţanu. Unde poţi fi consultat gratuit

PNL îi creşte tensiunea lui Onţanu. Unde poţi fi consultat gratuit

scris de R. C.P.
2 afisari

Un nou episod din războiul dintre organizaţia de sector a PNL şi primarul Neculai Onţanu a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.

tensiune_arteriala_sector 2Neculai Onţanu a identificat principala problemă a Sectorului 2: cele 3 corturi ale Organizaţiei de Femei Liberale PNL Filiala Sector 2 unde s-a verificat nivelul tensiunii arteriale în mod gratuit pentru oricine, s-a discutat despre sănătate, analize medicale şi modalităţi de prevenţie a principalelor tipuri de  boli în general. Îngrijorat ca nu cumva această acțiune să continue, Onţanu a trimis inspectorii Poliției Locale sâmbătă dimineață, la doar câteva ore de la expirarea avizului de amplasare, să solicite desfiinţarea de urgență a acestor corturi. PNL Filiala Sector 2 a dezafectat cele 3 corturi, dar la solicitarea cetățenilor, acțiunea “Gândește sănătos! Depinde doar de tine …” va continua în toate cele 4 sedii PNL din Sectorul 2: sediul central situat în Şos. Ştefan cel Mare nr. 31 – telefon 031.432.69.46, respectiv sediile zonale din Şos. Iancului nr. 110 – telefon 031.432.69.43, Şos. Colentina nr. 385 – telefon 031.432.69.41 şi B-dul Carol I nr. 51 – telefon 031.437.08.75”, se arată într-un comunicat semnat de Dan Cristian Popescu, Președintele PNL Filiala Sector 2.

Dan Cristian Popescu

3 comentarii

Tyca 06-10-2011 - 12:34

Mai dar ceea ce face filiala PNL sau organizatia de femei nu se numeste campanie electorala daca corturile sunt impanzite de insemnele liberale? Si din cate stiu nu suntem in campanie electorala.

raduica 07-10-2011 - 07:56

Ba cam asa se numeste dar sub egida “Gândește sănătos! Depinde doar de tine ” se pare ca se poate orice. De aici pana la a-i da i cap lui Ontanu nu mai e decat un pas. Ca, deh . . . cineva trebuie sa fie de vina . . .

ilic 06-10-2011 - 14:23

Hai sa fim seriosi ca nu Ontanu este capul rautatilor din Romania. Faptul ca PNL il critica des prin Ziua Veche este o confirmare a dreptului de libera exprimare si a PNL si a ZV, dar seriale cu numai cu Ontanu sunt prea greu de digerat si dau in alt tip de campanie sau anti-reclama. Sicer, v-ati gandit sa ii mai luati la puricat si pe alti primari sau la celelalte sectoare nu aveti surse. Negoita mai traieste?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult