Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PNL îl trage de urechi pe Onţanu. Primăria sect. 2 continuă pomenile electorale

PNL îl trage de urechi pe Onţanu. Primăria sect. 2 continuă pomenile electorale

scris de R. C.P.
3 afisari

Neculai Onţanu continuă să alocă sume importante de bani din bugetul local al Primăriei Sectorului 2 pentru organizarea unor evenimente prin care îşi promovează propria imagine, cu un an înainte de declanşarea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale. Neculai Onţanu pregăteşte pe 25 iunie o nouă pomană electorală cu cap de afiş, Ruslana, alături de deja celebrii mici, pahare de plastic cu bere si tone de coji de seminţe.

 
Cristian Dan Popescu are soluţii pentru bucureşteni

Dan Cristian Popescu

Dan Cristian POPESCU, preşedintele Partidului Național Liberal Filiala Sector 2, solicită din nou primarului Neculai Onţanu să informeze opinia publică cu privire la proveniența sumelor substanțiale alocate pentru organizarea acestor spectacole, dat fiind faptul că Onţanu nu este la primul eveniment de acest gen.

Prin organizarea acestui eveniment, Onţanu recidivează, cu atât mai mult cu cât mai are de dat răspunsuri și privitor la spectacolul electoral din Parcul Plumbuita organizat în seara zilei de 5 iunie 2011, atunci când invitat să concerteze a fost Goran Bregovic.

Domnul primar a fost solicitat, în data de 7 iunie 2011, să publice costurile pe care Primăria Sectorului 2 le-a alocat din bugetul local pentru spectacolul de artificii ce a durat mai bine de 25 de minute, pentru artiştii locali şi internaționali invitaţi să concerteze și costurile substanțiale pentru reamenajarea parcului, în urma acţiunii organizate de către dumnealui”, a precizat Dan Cristian Popescu, într-un comunicat de presă transmis cotidianului ziuaveche.ro .

Coaliţia aflată la Putere, din care face parte şi UNPR, împreună cu lider-ul la vârf, domnul Onţanu, îndulceşte electoratul cu acest gen de acţiuni încercând să acopere din gafele monumentale pe care gaşca Băsescu – Udrea – Oprea le face în ultima vreme. Aceasta este Coaliția care vorbeşte, la nivel mediatic, despre economisirea banului public, dar care îşi permite să arunce banii contribuabililor pe pomeni electorale.”, a declarat preşedintele Partidului Național Liberal Filiala Sector 2.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult