Acasa Actualitate-Interna PNL nu va participa, luni, la votul pe moțiunea de cenzură

PNL nu va participa, luni, la votul pe moțiunea de cenzură

scris de Misu Andrei
71 afisari

Grupul deputaților PNL nu va participa la votul asupra moțiunii de cenzură depuse de PSD împotriva Guvernului Orban, demers descris de liberali ca fiind “unul iresponsabil, neconstituțional și împotriva intereselor de stabilitate politică a unei țări aflate încă în război cu pandemia”, a transmis Florin Roman, lider de grup parlamentar.

“Grupul deputaților PNL nu participă la votul asupra moțiunii de cenzură, pe care PSD a transformat-o într-un ghem de minciuni.

Moțiunea PSD ar fi trebuit să se intituleze: PSD vrea să dea foc României, în plină pandemie! Având în vedere faptul că România este în lupta cu pandemia și că suntem cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile locale și parlamentare, gestul PSD nu este doar neconstituțional, ci și unul profund iresponsabil.

După ce au lăsat România cu depozitele goale de medicamente, cu stocuri zero, PSD a dus în permanență o luptă pentru sabotarea guvernului. S-au plâns că măsurile luate de guvern sunt prea dure, au cerut relaxare peste relaxare și rezultatul este ca am ajuns la o medie de peste 1200 de cazuri pe zi. Au lăsat guvernul fără posibilitatea unor acțiuni legale și astfel, numărul cazurilor grave de pe secțiile ATI a explodat. Lupta de gherilă a PSD s-a mutat apoi pe plan economic, solicitând măriri de pensii și salarii, de parcă România nu ar fi trebuit sa aloce sumele necesare luptei anti-COVID-19. Reamintesc ca la votarea bugetului de stat, România nu era în situația de a lupta împotriva unui virus care nu a plecat. Acum, baronii roșii ai PSD vor sa genereze o criză politică, sa arunce România în haos, doar pentru interese de partid. Este cel mai iresponsabil lucru pe care îl poate face PSD! Nicăieri în lume, un partid nu a forțat o moțiune de cenzură în perioada pandemiei!

PNL nu girează acest demers politicianist al baronilor PSD, unul iresponsabil, neconstituțional și împotriva intereselor de stabilitate politică a unei țări aflate încă în război cu pandemia!”, arată un comunicat transmis de liderul deputaților PNL, Florin Roman.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult