Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PNL pregătește remanierea mai multor miniștri liberali

PNL pregătește remanierea mai multor miniștri liberali

scris de C.S.
9 afisari

PNL pregătește remanierea mai multor miniștri liberali, au anunțat surse din partid. Liderii PNL se reunesc joi la ora 16.00 pentru a discuta nominalizarea la şefia MAI, care va fi validată vineri, în discuţie fiind numele preşedintelui CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde.

Mai mulți miniștri liberali ar putea părăsi Palatul Victoria.

Mâine, PNL trebuie să desemneze un ministru de Interne, după demisia liberalului Radu Stroe, în urma accidentului aviatic din Munții Apuseni. Numele posibililor înlocuitori ai lui Stroe vehiculate imediat după demisia acestuia nu mai sunt de actualitate. George Scutaru sau Teodor Atanasiu nu vor fi miniștri de Interne, susțin sursele din PNL.

În cărți pentru portofoliul Internelor se află Mircea Roșca, dar mai ales Sorin Frunzăverde și Klaus Iohannis.

O plecare aproape sigură din Guvern este cea a vicepremierului Daniel Chițoiu. Acesta are o susținere minimă în PNL iar o eventuală rămânere în Executiv s-ar datora exclusiv aprecierii de care se bucură din partea premierului Ponta.

În opinia liberalilor, un bun vicepremier ar fi Klaus Iohannis, care ar putea ocupa acest post din postura de șef la Interne.

Varianta avansată pentru Ministerul de Finanțe este mutarea ministrului Sănătății, Eugen Nicolăescu, la Finanțe, urmând ca portofoliul eliberat să-i revină lui Cristian Bușoi, în prezent șeful Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Incertă este și situația de la Ministerul Muncii. Schimbarea Marianei Câmpeanu, tot pe motiv de lipsă de susținere din partea PNL, nu este încă tranșată.

Se știe mai degrabă numele posibilului înlocuitor, deputatul Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt al PNL.

Premierul Victor Ponta a plecat după ședința Comitetului Executiv al PSD de joi să se întâlnească cu președintele PNL, Crin Antonescu. Întrebat dacă știe ce schimbări pregătesc liberalii în rândul miniștrilor, premierul a menționat că încă nu a discutat despre acest subiect cu liberalii. „Nu am discutat nimic cu domnul Antonescu până acum despre niciun ministru, despre nicio propunere”.

La întâlnirea din biroul președintelui Senatului participă și vicepremierii Liviu Dragnea și Gabriel Oprea.

10 comentarii

ValVerde 06-02-2014 - 16:42

E un freamat de speranta in tara, un val suav de optimism…
A inceput cu un susur discret care a inceput sa creasca si se aude din ce in ce mai tare, ca o stinca ce se rostogoleste din virful muntelui cu un zgomot care se transforma din usoare vibratii in tunet apocaliptic !!!

Vocea poporului a inceput timid, dar creste ca o avalansa, fara piedici si fara opriri.

S-a pornit miscarea popoolara de a schimba Constitutia, pentru ca Dl. Traian Basescu sa fie ales presedinte pe viata, ba chiar intemeietor de dinastie !!

Traiasca badita Traian !
Traiasca EBA !

urbos 06-02-2014 - 16:48

Freaca lindic, freaca, freaca lindic.

pathfinder 06-02-2014 - 16:50

🙂
Si asta in (in)directa legatura cu…:
„PNL pregătește remanierea mai multor miniștri liberali”

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-02-2014 - 16:55

S U B S C R I U ! ! !
( In T O T A L I T A E )
…Sa nu M O A R A !
…NICIODATA !
NIMENI ,INAINTEA LOR !
NIMENI !

UnUL 06-02-2014 - 16:58

????????????????????

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 06-02-2014 - 17:04

Noa’h , nu te …szupara !

Prin E D I C T
(de Shatra)
R E A L O C un LOC FRUNTAS
Numitului UnUL ass, khonoscut si ca SPUTEarNICKULUI cu14 valente, din Kloolosvar !
( Cu Paria BOC&comp)
Lista …ramane
DESCHISA !

neacsum 06-02-2014 - 18:15

Antonescu isi taie toate crengile de sub picioare la indemnul lui Ponta. Practic nu ii ramane nici un miniestru din cei cu care a inceput guvernarea si asta arata ca a facut alegeri proaste sau PNL nu poate oferi nimic viabil, merg dupa ureche.Nu stiu ce urmareste dar sunt convins ca e dus de nas si sfatuit dinadins sa isi dea cu stangul in dreptu. Asa se pregateste el de Prezidentiale si europarlamentare.Duca-se cu ministri lui cu tot ca e inghesuit rau de tot.

urbos 06-02-2014 - 18:19

Si nu mai poti tu de grija PNL, ce sa-ti povestesc.

UnUL 06-02-2014 - 18:22

Realitatea e că „rezerva de cadre” a PNL e sărăcuță rău și majoritatea sunt nițeluș penali sau incompetenți. S-a debarasat de oamenii de valoare din partid, care acum sunt ba la PDL, ba la PNȚCD… Dacă au ajuns să-l reșapeze pe canalia de Frunzăofilită…!

UnUL 06-02-2014 - 18:23

Iar gunoaie ca Urbos nu pot fi, totuși, puse miniștri.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult