Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PNL va discuta cu PSD despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului

PNL va discuta cu PSD despre o motiune de cenzura impotriva Guvernului

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Avand in vedere ca judecatorii Curtii Constitutionale au declarat, pentru a treia oara, ca fiind neconstitutionale modificarile aduse de Executiv la legislatia privind numirile in deconcentrate, PNL ia in calcul initierea unei motiuni de cenzura impotriva acestuia.


Declaratia a fost facuta de Crin Antonescu, joi seara, la Antena 3, presedintele formatiunii precizand ca va discuta acest posibil demers cu PSD, avand in vedere ca liberalii nu pot strange singuri semnaturile necesare unei motiuni de cenzura. Potrivit Agerpres, liderul liberal a subliniat si faptul ca PNL nu este in rivalitate cu social – democratii, pentru ca, in prezent, “raul cel mai mare din Romania nu-l reprezinta PSD, ci PDL si Traian Basescu”.

0 comentariu

paraipan 02-03-2010 - 18:09

au mai fost probabil cel putzin 2 milioane de Romani. Nu astia ne intereseaza, ci securistii din fruntea tzarii, parlamentarii, adminstratziile locale, bancile, regiile, toate orasele, satele, tot leadershipu’ la RO este in mina Secu. Luatzi’i nenica pe Iliescu si Basescu, pe Nastase si Patriciu, pe Voiculescu si Geoana, pe Tericeanu si Verstoy, pe .. pe totzi.
Nu incalzeste pe nimeni deconspirarea unui amarit de 84 de ani care’si vindea colegii pentru 500 lei. Bani pe care io’si altzii, ii faceam in doua sedintze de meditatzii.

Pribeagul 02-03-2010 - 18:16

nu era asta omu’ cu dezidenta, persecutatul, omul care alaturi de Iliescu, Brucan etc ne invata cum sa construim o… lume noua!?

Liviu 02-03-2010 - 20:56

Toti pseudo-dizidentii de dupa 1989 au cam fost turnatori sau securisti la origine iar ordinul pe care l-au primit a fost urmatorul: STATI LINISTITI CA TOT NOI SUNTEM LA PUTERE SI TOT NOI O SA CONDUCEM SI IN CONTINUARE !!! Ne-am inteles si cu unii (rusii) si cu altii (vesticii) si vom construi de acum incolo cacapitalismu’ in locul comunismului !!! Unii va mai dati un timp la fund dar in schimbul tacerii veti fi rasplatiti si veti reveni in forta ! Daca s-au intamplat diverse „neintelegeri” si a mai scapat cate ceva intre timp este din cauza ca cei care au intrat primii in paine au fost prea hulpavi si nu le-au mai lasat si celor care s-au dat la fund … Da’ in principiu intelegerea este intelegere si cine este cu ei este rasplatit si nu o duce rau ! Bineinteles ca unii mai si mor mai ales CA CU virozele astea noi te poate prinde „raceala” foarte repede …

Cat despre Valerica ii iesea caracterul de turnator prin toti porii !!! Nu trebuia sa studiezi nicio arhiva ca sa-ti dai seama ce fel de om este … Nenorocirea este insa ca au fost mult prea multi care l-au acceptat (asa cum rumanii au acceptat tot felul de loaza prin toate domeniile de activitate …) si care s-au bucurat sa-l linga ! E, acu’ e momentul ca cei care ii stiu pe lingatorii astia sa-i demaste sa-i stim si noi pe unde au ajuns si ce (pe cine) mai lucreaza !!! Nu este nicio vanatoare de vrajitoare ci o ajungere la un asa numit moment zero foarte important ! Daca nu plecam inca o data de acolo atunci nu o sa ajungem niciodata nicaieri si natia asta va disparea ! Daca nu cumva, in realitate (pentru ca nu ne ia nimeni in serios !), nu am si disparut !!!

CALUGARUL 03-03-2010 - 12:35

Cine mai are timp, domne, să se mai uite la epava asta ? Lăsaţi-l, Doamne iartă-mă să moară-n sucul lui ,,propiu” şi personal ! Paraipan, ca de obicei, are perfectă dreptate. Pe cine mai intereseşte javra asta ? Pe mine m-a scârbit emanuil ăsta de când l-am văzut prima oară. Eu l-am perceput ca pe-un limbist şi poponar, tot timpul. Dar, să nu uităm, că jagardistul ăsta a fost prima creatură românească ce a apărut după 89 pe ecran şi a folosit prima dată în istoria modernă a României un cuvânt ,,interzis” pentru urechile României pudice : ,,băi pulică !” Deci ? A făcut şi el un bine în viaţa lui amărâtă. Gata, puneţi-i capacul şi băteţi-i cuiele. Viaţa merje mai departe. Tinerii ! Tinerii să ne trăiască. Să uităm dracului putregaiul şi să ne bucurăm de frumuseţea tinereţii, ce mama dracului ? Cât o să ne mai jucăm dea fantomele ? … Şi noi când o să mai trăim ?

Să trăieşti nene Paraipaneee !

rata 04-03-2010 - 18:55

Stiati ca in Romania sunt inregistrati ca revolutionari la 1.01.2010 : 1.) 21.527 revolotionari luptatori (participanti); 2.) 2.825 revolutionari retinuti (dusi 8 – 48 h la jilava in cele mai multe cazuri ); 3.) RANITI (impuscati, ..); 4.) RANITI IN LEGATURA CU … (mostenitori,..), aproximativ 25.000 REVOLUTIONARI CU CERTIFICATE . DECI NUMAI MAXIMUM 5 % SUNT CEI CE MERITA CU ADEVARAT AVANTAJELE LEGII – urmasii EROILOR MARTIRI si RANITII, restul de 95 % SUNT PARTICIPANTI . DACA LA 1.IX.2009 la un numar de 20.000 de revolutionari, se cheltuiau 440.000.000 Euro/an, numai din pensii ,alte reduceri/scutiri (taxe si impozite, chirii ptr. spatii mult reduse, drepturi speciale,etc.) maresc suma de doua ori, aproximativ 800.000.000 EURO/AN. Dar pentru 35-40.000 de revolutionari cand va fi LA 31.XII 2010 (previziune, raportata la cererile in curs de avizare), suma totala (pensii + alte drepturi) va ajunge in jur de 1,5 MILIARDE EURO/AN, bani care la sanatate sau in invatamant : AR FI FOST AUR (mai ales in invatamant, la copii, viitorul nostru).

rata 04-03-2010 - 18:56

Stiati ca in anexa decretului se află si doi revoluţionari – fantomă răniţi , NEMĂSCUŢI ÎN 1989 : nr. lista decret 359 – Drăgoi Nicolae nascut in Zecca Mare la data 18-06-1996, fiul lui Nicolae/Carolina CNP 1 96 06 18 354763 SI nr. lista decret 1098 – Ştefan Alexandru nascut in Pucheni Mosneni la data 03-12-1996, fiul lui Dima / Stana CNP 1 96 12 03 400694 —– CURAT MURDAT, ZIS-A NEICA CARAGIALE, nu !
–2.). -Cati oameni, saraci, fara nici o sursa de venit, someri, tarani amarati, au luat ultimii bani din casa, s-au dus si i-au schimbat in valuta si au hranit gurile larg deschise ale maharilor cu certificate false. Acum la preschimbare, alti bani, alte interese. Cati revolutionari cu certificat, amarati au luat din batatura bruma de agoniseala, au dus-o la casa de schimb valutar (ca de leii erau gam grosi si se depozitau mai greu), pentru a obtine un teren, un mic spatiu comercial sau de productie si care si acum asteapta. Cati mahari dintre revolutionari (e drept nu foarte multi) si-au strans averi, relatii pe certificate ~rezolvate in asociatii~ la la mahari si la familii lor VOI I-I CUNOASTETI DESIGUR, DAR TACETI, VA E FRICA DE INGRENGATURA TICALOSITA DE RELATII DE TP MAFIOT . Cand cineva incearca sa spuna ceva, ceilalti tac (dar tacerea e LASITATE DIN INTERIORUL CORPULUI SI NU FRICA), sau latra in haita, maraind cu dintii vizibila a intimidare, daca sunt cei de mai sus.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult