Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PNL: Violența la loc de cinste în sectorul lui Onțanu!

PNL: Violența la loc de cinste în sectorul lui Onțanu!

scris de C.P.
4 afisari

În urma recentei crime, din incinta curții Grupului Școlar Electronica Industrială, în care un bărbat a fost găsit împușcat și ulterior incendiat, Partidul Național Liberal Filiala Sector 2 îi solicită primarului Neculai Onțanu punct de vedere oficial privind activitățile pe care le prestează instituțiile aflate în subordinea domniei sale, cu specială privire asupra calității activității pe care Poliția Locală a Sectorului 2 o îndeplinește.

neculai_ontanu“Recenta crimă a avut loc la câțiva metri de sediul Poliției Locale a Sectorului 2 și la circa 300 de metri de sediul Primăriei, în fața căreia, de ceva ani buni, a înflorit nestingherit traficul de țigări de contrabandă și traficul de droguri iar evaziunea fiscală este la ea acasă prin numeroasele persoane ce comercializează facturi fiscale.

PNL Filiala Sector 2 precizează că una dintre îndatoririle domnului Onțanu, în calitate de edil al Sectorului 2, este să vegheze ca instituțiile pe care le păstorește să presteze în termeni de eficiență servicii publice de calitate pentru cetățenii sectorului 2”, se arată într-un comunicat de presă.

“În acest context îi atragem atenția lui Onțanu că în sectorul 2, sector în care cu mândrie și emfază dumnealui își promovează imaginea publică prin organizarea pe bani publici de pomeni electorale, violența deține locul întâi. Imediat după capitolul violență se situează taxele de protecție și conflictele interetnice, conform analizei elaborate de către Institutul Naţional de Criminologie, instituţie specializată în cercetare ştiinţifică și aflată direct în subordinea Ministerului Justiţiei.

Această instituție, în urma analizei efectuate încă din anul 2006, a elaborat un studiu de diagnoză și prognoză privind „PERCEPȚIA ȘI DIMENSIUNILE VIOLENȚEI ÎN ANUMITE ZONE ALE CAPITALEI. STUDIU PILOT: SECTORUL 2.”

Astfel, s-a constatat că principalele cauze ale violenței excesive în Sectorul 2 sunt sărăcia, șomajul şi calitatea serviciilor publice.

Cristian Dan Popescu are soluţii pentru bucureşteni

Dan Cristian Popescu

Nu putem să apreciem decât ca incalificabilă atitudinea nepăsătoare a actualului primar, având în vedere data la care a fost elaborat acest studiu, față de tot ceea ce înseamnă siguranța cetățenilor din Sectorul 2, cetățeni care i-au acordat încredere de fiecare dată prin votul exprimat”, se mai spune ]n comunicatul semnat de Dan Cristian Popescu, Președinte PNL Filiala Sector 2.

1 comentariu

YAAKOV 22-07-2011 - 09:40

Domnule Dan Cristian Popescu, arati ca un american din patura mijlocie. Lucrezi cumva la NASA ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult