Acasa Actualitate-InternaPolitica interna PNŢCD şi PDL, protocol pentru Capitală

PNŢCD şi PDL, protocol pentru Capitală

scris de A.B.
1 afisari

PNŢCD şi PDL, din nou, la aceeaşi masă. Elena Udrea şi Alex Ştefănescu au semnat protocolul de colaborare politică pentru Bucureşti.

elena udreaLiderii celor două formaţiuni politice au decis să meragă împreună în alegerile pentru Bucureşti. Ei au semnat un protocol de colaborare politică şi susţinere reciprocă la nivelul Capitalei.

Preşedintele PNŢCD, Alex Ştefănescu, s-a declarat extrem de încântat de posibilitatea de a se fotografia împreună cu Elena Udrea şi a precizat că PNŢCD aduce un capital de nobleţe spiritului decisiv al democrat-liberalilor.

„Mă bucur să mă pot fotografia alături de dumneavoastră. […] PNŢCD-ul este esenţă de spirit românesc. Cred în modul decis al PDL de a acţiona. PNŢCD vine cu un capital de nobleţe”, a declarat, pentru Realitatea, Alex Ştefănescu.

Elena Udrea a precizat că cele dpuă partide vor susţine candidatul propus de PDL în cursa pentru primăria Bucureştilor, Silviu Prigoană.

1 comentariu

Octavian 05-04-2012 - 02:18

Chiar aşa, mă? Chiar aşa?
PNŢCD se aliază cu PDL, susţinîndu-l pe Prigoană? Cred că îi aud urlînd pe înaintaşii pnţişti din morminte…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult