Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta a concediat si a taiat telefoanele

Ponta a concediat si a taiat telefoanele

scris de Ziua Veche
2 afisari

Noi suntem ca romanii la PSD. Cine nu are datorii? M-am suparat, si am avut si un mic schimb de replici – nu e in regula sa cheltui daca n-ai. (…) Cand am venit ca presedinte erau vreo 80 de angajati la PSD. Au mai ramas vreo 10-15. Erau telefoane… le-am taiat pe toate”, a marturisit seful pesedistilor Victor Ponta, luni seara la OTV.


 

 

El a recunoscut ca datoria ramasa la PSD este destul de mare, dar a refuzat sa spuna explicit la cat se ridica aceasta. “Cred ca un partid trebuie sa cheltuie mai putini bani. Stiu ca nu se poate face politica fara sa ai bani de tricouri, de materiale promotionale (…), dar cred ca in politica s-au cheltuit foarte multi bani”, a subliniat seful PSD, adaugand amuzat: “La mine nu se vine nici cu plicul, nici cu geanta”, fara sa aminteasca insa de filmuletul care a circulat pe internet anul trecut si despre care s-a sustinut ca l-ar avea protagonist pe Mircea Geoana care ar fi primit un plic cu cateva mii de euro drept contributie la campania pentru prezidentiale.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult