Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta a primit verde sa negocieze cu oricine debarcarea guvernului Boc

Ponta a primit verde sa negocieze cu oricine debarcarea guvernului Boc

scris de Ziua Veche
2 afisari

Victor PontaPresedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca a primit mandat de la CExN pentru a purta discutii cu toti cei dispusi sa sprjine motiunea de cenzura pe care formatiunea sa o va depune in toamna, el precizand ca obiectivul numarul unu al PSD este debarcarea Guvernului Boc.

 

„Acum am stabilit impreuna, prin vot, ca obiectivul este sa dam jos Guvernul Boc, sa punem capat guvernarii Basescu-Boc. Tot ce tine de noi vom face, nu ne oprim, chiar daca sunt lucruri pe care le consideram incorecte sau anormale. Am primit acest mandat de a discuta cu toti cei care sunt dispusi sa ne sprijine in motiunea de cenzura si debarcarea Guvernului Boc”, a spus Ponta.

El a precizat ca, pentru a-si indeplini obiectivul de a da jos Guvernul Boc, PSD este dispus sa discute si cu celelalte grupuri parlamentare si cu parlamentari care eventual ar sustine motiunea de cenzura.

Intrebat cum i-a convins pe social-democratii care au retineri privind o colaborare cu PNL la nivel local si parlamentar privind izolarea PDL, Ponta a raspuns: „Cu intelepciune. Daca credeti ca pe mine nu ma deranjeaza anumite lucruri, cum ar fi votul alaturi de putere, de la Senat, si multumirile adresate de Emil Boc senatorilor liberali, sau alte lucururi … Asa se intampla”.

Victor Ponta a comentat, totodata, si aducerea in discutie, de catre liberali, a proiectului Johannis, el precizand ca lucrurile serioase nu se discuta la televizor sau la carciuma.

„Nu cred ca lucruri serioase se discuta prin televizor. Stilul acela de carciuma al domnului Basescu, care vorbeste la carciuma cui ii da el guvernul, mie si PSD nu ne apartine”, a mai spus Ponta.

Comitetul Executiv National (CExN) al PSD a aprobat, luni, in unanimitate, depunerea de catre social-democrati a motiunii de cenzura. Victor Ponta a precizat ca detaliile privind calendarul depunerii motiunii de cenzura vor fi stabilite ulterior.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult