Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta a vrut să-i dea la puci Oanei Mizil

Ponta a vrut să-i dea la puci Oanei Mizil

scris de C.P.
3 afisari

Mai mulţi lideri ai organizaţiei municipale PSD Călăraşi au încercat să o debarce pe deputata Oana Niculescu-Mizil din fruntea filialei judeţene.

oana_mizil_puciOana Mizil a reuşit să rămână în funcţie pentru că şedinţa Comitetului Executiv al filialei în care urma să fie discutată schimbarea sa nu a mai avut loc. Motivul: cei convocaţi, deşi au semnat lista de participare, nu s-au mai prezentat în cele din urmă la şedinţă, după cum susţin surse din PSD, citate de Adevărul.

Prima tentativă de înlocuire a Oanei Mizil a venit la sfârşitul lunii iunie, după ce aceasta şi-a arătat făţiş sprijinul pentru Marian Vanghelie, proaspăt debarcat de Victor Ponta din fruntea PSD Bucureşti.

Oana Mizil declara atunci că are de gând să trimită conducerii PSD o scrisoare în care să solicite revenirea asupra votului prin care a fost consfinţită înlocuirea din funcţie a lui Vanghelie. Oana Mizil a revenit însă în scurt timp asupra intenţiei. La nici o zi, mai mulţi membri ai conducerii PSD Călăraşi au lansat un atac împotriva Oanei Mizil şi i-au cerut lui Victor Ponta să intervină şi să rezolve situaţia. În final, aceasta şi-a păstrat conducerea filialei, dar surse din PSD susţin că Ponta nu ar fi trecut peste acest episod.

Oana Mizil a intrat în sondajul de opinie comandat de PSD la nivelul Călăraşiului drept candidatul social-democraţilor la şefia Consiliului Judeţean. Sursele citate afirmă că, în ciuda procentelor care o plasează mult deasupra actualului şef al instituţiei, Răducu Filipescu (PNL), liderii USL îl vor desemna pe acesta drept candidatul comun al Uniunii la şefia CJ.

4 comentarii

urbos 24-08-2011 - 17:36

Cine-i tampitu care a scris?

„sa-i dea la papuci”?

„…au încercat să o debarce deputatei Oana Niculescu-Mizil…”

urbos 24-08-2011 - 20:04

Acu e „deputatea” Oana Mizil, deputate-ai pe ea de limba romana.
Zi cat ai baut.

urbos 24-08-2011 - 20:07

Si vezi ca se zice, a vrut sa-i dea la buci, nu la papuci.

BULA 25-08-2011 - 09:25

Cred ca tovarasa Oana are bucile cam misto, de asta s-a enervat tovarasul Ponta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult