Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Ajunge, a fost o săptămână cumplită de războaie!

Ponta: Ajunge, a fost o săptămână cumplită de războaie!

scris de A.B.
8 afisari

Premierului Victor Ponta i-a sărit ţandăra. El i-a strigat, unei jurnaliste care l-a întrebat despre scrisoarea trimisă Guvernului de către preşedintele Traian Băsescu, doamnă, opriţi-vă o secundă, vă rog frumos. Ajunge! A fost o săptămână cumplită de războaie, de supărări.

ponta

foto: puterea.ro

„Doamnă, opriţi-vă o secundă, vă rog frumos! Ajunge! A fost o săptămână cumplită de războaie, de supărări. Săptămâna aceasta vreau să ne apucăm de ceea ce de fapt aşteaptă oamenii de la noi . Vreau să vorbesc cu colegii mei ce avem de făcut în zilele următoare din punct de vedere economic. Asta am şi făcut de altfel înainte de această întâlnire, m-am văzut cu miniştrii de resort, pentru că, după cum aţi văzut, săptămâna trecută, vineri, boardul FMI în unanimitate a aprobat scrisoarea noastră de intenţie – deci un semnal pozitiv de care aveam foarte mare nevoie”, a spus Ponta pentru Mediafax. El a adus în discuţie situaţia de la Hidroelectrica, unde Guvernul a dat toate mesajele că lucrurile se „curăţă” de cele rele şi că această companie va reveni. ” Trebuie să ne ţinem de cuvânt şi trebuie să mergem cu restructurarea mai departe la societăţile comerciale cu capital de stat, cu management privat. Trebuie să vedem cum facem până joi să îmbunătăţim tot ce ţine de absorbţia fondurilor europene. Oamenii aşteaptă de la noi să le spunem foarte clar că îşi păstrează locurile de muncă, că creăm alte locuri de muncă şi că din toamnă România, spre deosebire de alte ţări europene, are stabilitate şi speranţă din punct de vedere economic”, a explicat Victor Ponta. El a subliniat că nu vrea să discute despre bătăliile politice.  „Restul – bătălii, războaie – pentru mine acuma chiar trebuie să fac ce aşteaptă oamenii de la mine ca prim-minstru. Eu vreau să fac ce oamenii aşteaptă de la primul-ministru: să mă ocup de locurile lor de muncă şi de situaţia noastră economică. Restul – scandaluri, certuri, cu preşedintele, cu altcineva, nu vreau să discutăm”, a spus Ponta.

2 comentarii

Aolica 25-06-2012 - 13:39

Da, are dreptate, e bine ca tara sa fie totusi guvernata.

Eh, Adi Orificiu n-a murit, dar asta este, mergem inainte!

Tot a iesit ceva bun, caci poza cu Orificiu este si ramane.
Cand trec pe la sediu, ministrii si demnitarii o mai vad din coltul ochiului si isi aduc aminte. Face bine pe la etica si pe la morala. Dar, o sa fie o perioada grea, de vreo 10-20 de ani pana se obisnuiesc chiar fara nici o furaciune.

Aolica 25-06-2012 - 14:46

Dar, oare ce semnifica „Ajunge”, adica sa fie „ne tragem pantalonii, si mergem inainte”? Pentru o perioada o sa mergeti cam cracanati, bah!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult