Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UMF Târgu Mureş: Ponta ameninţă cu moţiune de cenzură

UMF Târgu Mureş: Ponta ameninţă cu moţiune de cenzură

scris de A.B.
3 afisari

Preşedintele PSD, Victor Ponta, atenţionează că Opoziţia va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ungureanu dacă acesta va adopta o hotărâre privind segregarea pe criterii etnice a UMF Târgu Mureş.

Victor Ponta„Am luat şi o decizie formală reconfirmată în cadrul USL: în măsura în care Guvernul va adopta o hotărâre de guvern în sensul segregării pe criterii etnice a UMF Târgu Mureş, poziţia noastră politică va fi concretizată într-o moţiune de cenzură la adresa Guvernului. O să vedem decizia pe care Guvernul o va lua marţi”, a afirmat, pentru Agerpres, preşedintele PSD.

În altă ordine de idei, Ponta a reafirmat totodată că la Congresul extraordinar al PSD din 7 aprilie – când va avea loc şi reuniunea USL – vor fi anunţaţi toţi candidaţii PSD la alegerile locale.

Potrivit lui Ponta, deocamdată sunt restanţe la sectoarele 2, 4 şi 6, candidaţii pentru aceste primării urmând a fi desemnaţi în perioada următoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult