Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Andronescu la Educaţie, Haşotti la Cultură

Ponta: Andronescu la Educaţie, Haşotti la Cultură

scris de A.B.
12 afisari

Victor Ponta a anunţat că va trimite miercuri Preşedinţiei propunerile de numire a Ecaterinei Andronescu în postul de ministru al Educaţiei şi a lui Puiu Haşotti pentru funcţia de ministru al Culturii.

andronescu

foto: decenews.ro

După ce  a pierdut bătălia cu ANI, Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a anunţat că se retrage din Guvern în urma respingerii apelului său în procesul care s-a judecat la Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că i-a propus premierului Victor Ponta preluarea şefiei Ministerului Culturii de către senatorul PNL Puiu Haşotti, confirmând astfel informaţiile transmise anterior de Mediafax. Mircea Diaconu a fost declarat definitiv incompatibil, după ce instanţa supremă a respins, marţi, recursul acestuia privind hotărârea prin care Agenţia Naţională de Integritate a constatat că se află în incompatibilitate întrucât a fost senator şi director al Teatrului Nottara. Marţi, premierul anunţa că există posibilitatea ca Ecaterina Andronescu (PSD) să fie propunerea sa pentru portofoliul Educaţiei, el precizând că nu a luat încă o decizie în acest sens şi că va face propunerea odată cu cea de la Cultură.

2 comentarii

ciufulici 20-06-2012 - 15:15

deosebirea intre Basescu si Ponta este:
– la Basescu prevaleaza legea
– la Ponta se preleveaza legea

Pribeagul 20-06-2012 - 17:07

Vai de… Ponta.

Pai mititica asta nu zicea daunazi ca ar fi indicat sa se intre la faculte fara examen?

Ce ai mai dle primministru? Lasa-l pe interimar, ca l-a lasat lumea ‘npace.

Dupa cum se vede, greu de gasit altul mai bun in fondul de cadre al organizatiei tale. 🙂

Abramburica, pe linga ca-i proasta, e si nesatula, parca acuma a scapat de la cozile lui Ceausescu; de nesatula ce e, are tot felul de incompatibilitati.

O maninca… flaminda opozitie.

De ce ocupa unii 1001 posturi si functii? Or fi toti urmasii lui Trahanache? Sunt atit de hamnisiti! Oricit le-ai da, mai bine zis si-ar lua, nu le ajunge.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult