Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Andronescu va fi ministrul Educaţiei

Ponta: Andronescu va fi ministrul Educaţiei

scris de M.A.
2 afisari

Ecaterina Andronescu va ministrul Educaţiei. Decizia în această privinţă a fost luată, a declarat premierul Victor Ponta, care a precizat că, după o discuţie pe care o va avea cu ea şi cu Liviu Pop, va trimite în scris preşedintelui propunerea.

Ponta: Andronescu va fi ministrul Educaţiei

Ponta: Andronescu va fi ministrul Educaţiei

„Doamna Andronescu este propunerea noastră pentru funcţia de ministru al Educaţiei. Cele 45 de zile de interimat ale ministrului Pop expiră pe 30 iunie. Din punctul meu de vedere, domnul Pop a făcut o muncă extraordinară într-o perioadă foarte grea, examene de bacalaureat în special. Aştept de la domnia sa să finalizeze toate procedurile, în aşa fel încât când îi predă doamnei Andronescu mandatul să nu apară iarăşi o problemă de coordonare. Decizia este luată”, a spus Victor Ponta, la Bistriţa, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă Ecaterina Andronescu „nu are o problemă” întrucât are un proces cu ANI, Ponta a răspuns că aceasta a câştigat procesul al Curtea de Apel. „Acesta e motivul pentru care nu am propus-o de la început ministru, fiindcă avea pe rol un proces cu ANI. În urmă cu o săptămână cred, Curtea s-a pronunţat şi a stabilit că doamna Andronescu nu are o problemă de incompatibilitate”, a spus Ponta.

Un jurnalist a afirmat că ANI poate face recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar premierul a răspuns: „Probabil că ANI va face recurs, dar e foarte probabil ca recursul să se judece peste un an sau doi”.

1 comentariu

Timotei 22-06-2012 - 02:54

ma si mir ca nu l-a bagat pe nastase, pai tineretu are destule de invatat dela dansu

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult