Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Antonescu a susţinut trecerea Portului la Primărie

Ponta: Antonescu a susţinut trecerea Portului la Primărie

scris de S. P.
5 afisari

Transferul către autoritatea locală a unei cote din acţiuni la portul Constanţa a fost susţinut mai puternic de către liderul PNL, Crin Antonescu.

Portul Constanţa poate trece la Primărie

Portul Constanţa poate trece la Primărie

„Eu îmi aduc aminte că cu Antonescu am fost în campanie la Constanţa şi el a spus mai tare ca mine că susţine ca portul Constanţa să…acum, memoria începe să se şteargă, într-o săptămână”, a spus Ponta.

El a adăugat că implicarea capitalului privat, prin minister şi autoritatea locală, cu transferul către administraţia locală a măcar o treime din acţiuni, este soluţia adoptată de toate porturile mari din Europa, pentru dezvoltare.

Ponta a răspuns astfel întrebat de presă cum comentează faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, săptămâna trecută, la Constanţa, că portul Constanţa şi transferul de acţiuni către municipalitate reprezintă un proiect pe care PNL l-a blocat deoarece nu făcea parte din programul de guvernare, dar că acum „le va fi mai uşor”, dacă PNL a plecat de la guvernare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult