Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Băsescu s-a opus restituirii CASS pensionarior

Ponta: Băsescu s-a opus restituirii CASS pensionarior

scris de A.B.
4 afisari

Victor Ponta susţine că preşedintele Traian Băsescu s-a opus recent restituirii către pensionari a cotei din CASS percepută ilegal începând cu 2011, pe considerentul că această rambursare ar majora deficitul Fondului de sănătate. 

ponta

foto: a1.ro

Preşedintele Băsescu s-a opus restituirii către pensionari a unei părţi din CASS. Eu şi ministrul Finanţelor i-am explicat că aceasta este totuşi opţiunea noastră politică. Preşedintele era împotriva ideii de a înapoia aceşti bani, spunea că judecătorii Curţii Constituţionale au dat mai multe decizii pe această temă, iar ultima decizie nu impunea restituirea, a explicat premierul Victor Ponta.

Şeful Executivului a subliniat că i-a reamintit preşedintelui că este un angajament pentru care USL a dat jos Guvernul Ungureanu şi că nu renunţă la el.Cât despre banii pentru primării, Ponta se laudă că aproape 60% din bani sunt în cont, blocaţi şi recuperaţi. În altă ordine de idei, Ponta a declarat, pentru RTV că trebuie găsite soluţii pentru 2013 pentru o taxă de solidaritate, aplicată bugetarilor care au salarii excesive.

3 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-05-2012 - 10:01

Explicitarea data de seful statului ,mi se pare halucinanta : Daca STATUL a luat banii de la pensionari, NU mai TREBUIE RESTITUITI! Desii exista in acest sens o SENTINTA a INALTEI CURTI de JUSTITIE si care a dat un verdict de NECONSTITUTIONALITATE a retinerilor ! Dl. PRESEDINTE nu ESTE APT pt. functia de PRESEDINTE a ROMANIEI !(EL trebuia sa fie GARANTUL CONSTITUTIEI nu un interpret I L O G I C )

BULA 18-05-2012 - 10:19

Ponta n-are sange in instalatie si nu stie cum sa-l abordeze pe Basescu. Il gadila in loc sa-l destituie din functie.
Sarpelui trebuie sa-i dai in cap, nu sa-l zgandari la coada.

Cea mai buna varianta ar fi sa se impuste reciproc, ca sunt dusmanii nostri si trebuie sa scapam de ei.

mariana 18-05-2012 - 11:43

domnul basescu nu sa opus la restituirea banilor pentru pensionari ci acelor jigodii care au pensii de 10 mii de roni la aia sa referit, insa ponta asa stie dumnealui sa-si faca imaginea prin minciuni, manipulare si aroganta. iar pentru cei doi ciumpalaci care au postat mai suns ce sa va spun; aveti creerelw spalate de haznaua3 condusa de vitanjele lui felix turnatorul

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult