Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Băsescu şi Voronin sunt la fel, cântau şi se ţineau de umeri prin cârciumi

Ponta: Băsescu şi Voronin sunt la fel, cântau şi se ţineau de umeri prin cârciumi

scris de Ziua Veche
5 afisari

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, luni seară, în Comitetul Executiv al partidului, comentând alegerile din Republica Moldova, că Traian Băsescu şi Vladimir Voronin sunt la fel, „cântau şi se ţineau de gât prin cârciumă”, informează Mediafax.




Ponta a făcut, la începutul CExN, o trecere în revistă a principalelor evenimente politice, afirmând despre partidele proeuropene de la Chişinău că, dacă ar fi fost mai unite, ar fi putut obţine un rezultat mai bun.

El s-a referit şi la Vladimir Voronin, comparându-l cu Traian Băsescu. „Amândoi sunt prieteni, sunt identifici, cântau împreună, se ţineau de gât prin cârciumi”.

Liderul social-democrat a lansat şi o serie de atacuri la adresa PDL, afirmând că una dintre explicaţiile pentru care acest partid nu a mai scăzut sub 15% în sondaje este faptul că democrat-liberalii „controlează tot ce înseamnă sistem administrativ, cu zeci de mii de oameni angajaţi pe criterii politice şi cu zeci de firme clientelare” şi că suma alocată în bugetul pentru 2012 pentru cei 10.000 mii de kilometri de autostrăzi „sunt banii de de campanie pentru PDL, banii cu care vor să fure voturile în 2012”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult