Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Băsescu va răspunde în faţa justiţiei

Ponta: Băsescu va răspunde în faţa justiţiei

scris de D.P.
3 afisari

Victor Ponta nu rămâne indiferent la atacurile președintelui. „Sunt convins că Băsescu va răspunde în faţa justiţiei. Știţi cât de aprope suntem de 21 decembrie? Mă simt atât de bine când mă gândesc că mai e atât de puţin.”, amenință premierul.

Ponta: Băsescu va răspunde în faţa justiţiei.

Ponta: Băsescu va răspunde în faţa justiţiei.

„Traian Băsescu trebuie să răspundă în faţa justiţiei nu pentru jignirea, pentru insultarea mea, ci pentru lucruri grave comise împotriva României ca şef de stat. Sunt convins că va răspunde. Justiţia din această ţară îl va judeca pentru ce a comis împotriva românilor”, a spus Ponta.

„Băsescu, în încercarea de a mă lovi electoral, a făcut ce nu trebuie să facă un preşedinte al României: a promovat o minciună, a atacat justiţia, este supărat că i-a arestat fratele, că toţi din justiţie sunt oameni ai serviciilor, a atacat oameni din serviciile de informaţii care îşi fac treaba şi îşi pun viaţa în pericol pentru România. Este foarte grav că cel care trebuie să apere justiţia şi serviciile le-a atacat pentru un scop electoral”.

Potrivit premierului, Băsescu încă mai are imunitate, iar la Parchet şi la DNA există dosare legate de activitatea lui Traian Băsescu, în care, conform Constituţiei, până pe 21 decembrie nu pot să se desfăşoare cercetări.

„Dar ştiţi cât de aprope suntem de 21 decembrie? Mă simt atât de bine când mă gândesc că mai e atât de puţin. Există în Codul Penal actual prezăvute şi incriminate toate faptele lui Traian Băsescu, trebuie doar aplicat. Sunt convins că după 21 decembrie se va aplica”, a subliniat Ponta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult