Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta cauta banii pierduti de Geoana

Ponta cauta banii pierduti de Geoana

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Victor Ponta s-a apucat de facut curat in vistieria PSD, afirmand, la Realitatea FM, ca a angajat o firma specializata pentru a efectua un audit in partid. Desi fostul lider pesedist, Mircea Geoana, afirma ca e vorba doar de „niste mici restante”, Ponta nu se asteapta la „vesti prea bune”.

„Nu ma astept la vesti foarte bune, nu ma astept sa fim intr-o situatie foarte pozitiva, ca sa folosesc un termen delicat. Nu ma intereseaza sa aud o realitate frumoasa, ci adevarul”, a spus noul presedinte PSD. Cu toate acestea, el nici nu a confirmat, nici nu a infirmat zvonul potrivit caruia nu ar mai fi niciun ban in trezoreria partidului, afirmand doar ca nu detine o astfel de situatie. „In mod sigur avem diverse datorii, dar nu numai din campania electorala a domnului Geoana. Stiu ca unele sunt mai vechi”, a mai afirmat Ponta. La randul lui, Geoana nu a negat existenta datoriilor, dar a incercat sa minimizeze importanta acestora. „Sunt mici restante dupa campania prezidentiala, dar sunt probabil cele mai mici restante pe care le-am avut in istoria alegerilor prezidentiale in partid. Asa ca, sa fie fara grija (n.r. – Victor Ponta), va avea o situatie financiara nu grozava, dar care sa-i faca sa functioneze asa cum am functionat si noi in anii de opozitie cand am condus partidul”, a declarat fostul candidat la prezidentiale pentru Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS