Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta, despre demisia lui Hrebenciuc. Ce a declarat premierul

Ponta, despre demisia lui Hrebenciuc. Ce a declarat premierul

scris de D.P.
6 afisari

 Gestul lui Viorel Hrebenciuc a scos partea de justiție din campania electorală”, a declarat Victor Ponta, după demisia fostului vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

Ponta: Hrebenciuc protejează PSD și pe mine.

Ponta: Hrebenciuc protejează PSD și pe mine.

Potrivit premierului, justiția nu va fi niciodată blocată de către PSD sau de către Parlament.”Domnul Hrebenciuc, dincolo de acuzații în justiție, și-a dat seama foarte clar că este folosit în aceste zile din campania electorală de către adversarii politici și a făcut un gest prin care mă protejează și pe mine, și PSD, și Parlamentul de atacurile electorale”.

„Justiția nu va fi în niciun fel niciodată blocată de către partid sau de către Parlament, fiecare și toți membrii PSD trebuie să se ducă să colaboreze și să spună ce știu, să-și dovedească nevinovăția, dacă sunt nevinovați, sau să plătească, dacă sunt vinovați”.

„Justiția este independentă, lucrează, nimeni nu este mai presus de lege și gestul de azi al domnului Hrebenciuc a scos practic partea de justiție din campania electorală”, a adăugat Victor Ponta.

Victor Ponta a negat informațiile potrivit cărora Viorel Hrebenciuc ar urma să fie suspendat din PSD.

Viorel Hrebenciuc a demisionat din Parlament, după ce DNA a transmis Camerei Deputaților două cereri de încuviințare a arestării lui Viorel Hrebenciuc în două dosare diferite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult