Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta despre guvernanţi: Nici dacă-i împuşti nu e suficient

Ponta despre guvernanţi: Nici dacă-i împuşti nu e suficient

scris de A.B.
1 afisari

Victor Ponta, liderul PSD, a declarat, miercuri, referitor la răspunderea guvernanţilor în cazul OUG 107/2010, că nici dacă-i împuşti nu e suficient, el arătând că cele 2,2 milioane de pensionari cărora li s-au reţinut bani trebuie să primească şi scuzele de rigoare.

Victor Ponta„Gândiţi-vă că am pierdut cinci luni. În luna noiembrie aceste Comisii, de Sănătate şi de Muncă, prin votul majorităţii lor, au dorit să rezolve problema şi Anastase nu a vrut. Deci ce răspundere? Ce să spun? Nici dacă-i împuşti nu e suficient„, a declarat Ponta.

Întrebat dacă ar putea exista o răspundere penală, Victor Ponta a replicat: „Câte penale mai are Roberta Anastase? Ce să facem? Celor 2,2 milioane de pensionari trebuie să li se ceară scuze, să li se repare prejudiciul cauzat prin incompetenţă şi ticăloşie. Pentru că retrimiterea de două ori la Comisie e mai mult decât incompetenţă, e ticăloşie”.

El a precizat că miniştrii Muncii şi Sănătăţii nu au venit la audierile din Comisiile de resort, deşi au fost chemaţi, pentru că, probabil, îşi strâng lucurile din birouri înainte de dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură depuse de opoziţie.

„Asta este responsabilitatea Guvernului actual. Este un Guvern pe ducă. Probabil că oamenii îşi strâng lucrurile din birouri”, a subliniat şeful PSD.

El a precizat că actuala putere comite ilegalităţi şi abuzuri având funcţia de preşedinte al Camerei, deţinută de Roberta Anastase, despre care a spus că este o persoană dispusă la un nivel oricât de jos al ilegalităţilor.

„În primul rând, vorbim de o responsabilitate politică. Repet, dacă aş fi fost prim-ministru, doamna Boghicevici pleca în aceeaşi zi şi doi – şi acum trebuie să înţelegeţi de ce se ţin cu dinţii de scaunul Robertei Anastase – uitaţi-vă câte abuzuri şi câte ilegalităţi comit tot timpul având funcţia şi având o persoană dispusă la un nivel oricât de jos al ilegalităţilor”, a completat Ponta.

4 comentarii

betivul 25-04-2012 - 19:45

gindeste,fiule, ca si altii vor avea aceeasi parere daca,ipotetic,vei guverna…ginerica !

digital 25-04-2012 - 20:00

dacă,ipotetic vorbind,te-ai trezi,vreodată,ai constata cu stupoare că ești,beat…
culcă-te de te scoală!…
tu oi fi cercul,ăla care doarme zile-n șir în fața monitorului și zice că- i pe forum?!
tot ce e posibil…!

Retrogradat digital . 25-04-2012 - 21:03

Ca sant un timpit tot ce e posibil ….!

digital 25-04-2012 - 21:18

hahaha!
tu chiar ești,retrogradatule….!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult