Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta despre protestele privind Roșia Montanǎ

Ponta despre protestele privind Roșia Montanǎ

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Premierul Victor Ponta afirmă că deţine informaţii conform cărora pe manifestaţiile normale în cazul Roşia Montană s-au „pliat” interese economice din afara ţării.

Ponta despre protestele privind Roșia Montanǎ

Victor Ponta a anunțat că deţine informaţii conform cărora pe manifestaţiile normale în cazul Roşia Montană s-au „pliat” interese economice din afara ţării ca România să nu îşi redeschidă mineritul în ansamblu şi să nu fie independentă din punct de vedere al gazelor şi altor resurse naturale.

„Există un război economic care s-a pliat pe nişte manifestaţii normale, de bună-credinţă, care este, în baza informaţiilor pe care eu le deţin, din două direcţii: în mod sigur, există interese economice din afara României ca România să nu îşi redeschidă mineritul în ansamblu – nu vorbim doar de aur sau de cianuri, ci de minerit – şi ca România să nu fie independentă economic din punct de vedere al gazelor. E normal, cine vrea prin jurul nostru să avem gazele noastre, să nu le mai importăm, şi cine vrea să avem resurse naturale importante ? Nu cred că cineva vrea cu adevărat şi în mod clar există şi acest gen de influenţă”, a spus Ponta la România TV. Potrivit mediafax, el a precizat însă că majoritatea absolută a manifestanţilor din Piaţa Universităţii sunt de bună-credinţă.

43 comentarii

UnUL 18-09-2013 - 09:18

Da, sigur, Victoraș. „agenturili” !

MalVerde 18-09-2013 - 13:29

eu atat am de spus:

PONTOLOGUL E ANTI-HAIDUC, JEFUIESTE POPORUL SI DA LA BOIERI.

Altfel, draga domnule UnUL buna ziua si ce mai faceti?

UnUL 18-09-2013 - 14:09

Bună ziua, stimate domn. Daca aţi revenit la sentimente mai bune, putem dialoga civilizat. Mi-ar face chiar plăcere, dacă acest nou comportament al dumneavoastră nu ar fi doar un „moment de rătăcire” sau un accident de parcurs.

pathfinder 18-09-2013 - 16:15

Io unul am crezut ca este vorba despre:
Poanta despre protestele privind Roșia Montanǎ”
sau gluma, sau banc, cum vreti…

Deabia dupa ce am deschis link-ul am vazut ca nu e nici o poanta.
E vorba despre Ponta.
Dar parca este unul si acelasi lucru…
Sau ma insel eu?!?

UnUL 18-09-2013 - 18:12

Domnule Pathfinder, ai doar parţial dreptate : Ponta este o poantă proastă.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-09-2013 - 09:43

vrem
00:03:24, 18 Sep 2013 23

guvern competent si cu muschi tari si de otel si pe toti sa va bage la puscarie pt. Inalta Tradare ! puslamalele pdl si psd paziti de SRI, PNA-DNA,DIICOT si toate organele statului de drept din 1995 pana azi ale bunicutzei saraca ,dar cinstita , ale jucatorului de bambilici inginer operator de lobby ,opera lor fantomatica Romania substituita bucata cu bucata de bomboneii ,prostanacii , carlanii aceleiasi bunicutze , de tzoapele , amantele, bercenii, videnii, samsarii si buldogii, unor frank timisi cu sutele in tara , lupului ,haitelor intregi de lupi, din scufitza rosie , horacaind de cati bani inghit sugand de la furtunul pus in gura lor de tradatori si vanzatori. un guvern care face ce face actualul, in tara putred de bogata pt. ei si putred de saraca pt.cei mintiti si batjocoriti , trebuie sa cada.

Sursa Coti ….

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-09-2013 - 09:47
Lampa lui Aladin 18-09-2013 - 11:59

Individul confunda independenta energetica cu profitul firmelor straine. Independenta energetica inseamna proprietate de stat si in nici un caz punguta cu galbeni.

MalVerde 18-09-2013 - 12:44

Iliescu a cedat petrolul, Ponta vrea sa-l depaseasca: si aurul si gazele.

MULTA, MULTA TARGOVISTE, VICTORASULE !!!

MalVerde 18-09-2013 - 13:38

@ Deputati, senatori si scarbe de prim-ministri

I-o fi zicand Gabriel „Resources”, dar nu este obligatoriu sa cedam toate resursele tarii, si in plus fara garantii. Ca dreaq bai, v-ati prostit de tot?

puiu 18-09-2013 - 13:46

singura solutie inco revolutie si nationalizarea resurselor redevente can tarile arabe si impozit pt straini mai mare can tarile scandinave
tirgoviste venim ce au facut cezu ,eonu ,omv nimic doar au ridicat pretu ca statului ia fost frica asa ca cu salarii de 300 euro platesc utilitati ca suedezu cu 3000 euro pe luna nui correct
NATIONALIZAREA SAU SALARII NORMALE ASA CUM CER MEDICII

pathfinder 18-09-2013 - 16:20

Ce sa nationalizezi bre imbekilule?

puiu 18-09-2013 - 22:33

toate resursele are solul subsolul .nu ii asa ca pt eolienele bogatilor tu boule trebuie sa platesti curentu mai scump?

pathfinder 20-09-2013 - 10:03

Daca gandesti cum scrii e nasoala treaba.
Pentru tine…

UnUL 18-09-2013 - 18:15

Domnule Pathfinder. unii care nu au trăit în comunism nu înţeleg că naţionalizarea nu este decât un furt ordinar.

Salut 18-09-2013 - 18:57

Mai baiete, sensul postarii dinainte e CA NU EXISTA OBIECTUL NATIONALIZARII, nu balmajeala pe care o bagi tu acolo.
Chiar tii la fiecare postare sa demonstrezi ca esti PROSTUL ABSOLUT al forumului asta?

UnUL 18-09-2013 - 19:19

Salaud, n-am nevoie de traducere, înţeleg foarte bine (probabil mai bine ca tine). Deocamdată resursele aparţin statului (chiar dacă unele sunt concesionate pe ani buni), deci nu ar fi nimic de naţionalizat în cazul în speţă. Eu vorbeam de cu totul altceva ; de naţionalizare în sine, care a fost şi rămâne o hoţie le drumul mare. Dacă eşti cretin şi nu înţelegi că postarea mea nu era o continuare sau o completare la cea a domnului Pathfinder, ci un punct de vedere despre naţionalizarea în sine nu te mai băga ca musca în rahat.

Salut 18-09-2013 - 19:32

Da, da, asa….te-ai trezit vorbind…in principiu.

Si, sigur ca da, postarea ta „nu era o continuare a postarii lui Pathfinder”…doar din intamplare a ajuns chiar sub postarea lui si doar din intamplare subiectele se leaga… 😉

Of Doamne, cata prostie pe la Clujul ala ! O fi din apa? Aerul?

Adi 18-09-2013 - 20:31

Adica sa ne complacem in starea de irakieni care sar intr-un picior pentru un job la cules de capsuni in desertul spaniol in timp ce o firma canadiana primeste dreptul de expropriere (nationalizare privata corporatist-coloniala) si sa plecam toti din Romania conform diredtivei :
Romani! Plecati afara! Americanii vor aur si petrol!

UnUL 18-09-2013 - 19:45

Mai uită+te puţin la punerea în pagină, viţeluş : Postarea mea îi răspundea celei a domnului Puiu, nu a domnului Pathfinder. Mai exact noţiunii de Naşionalizare din postarea domnului Puiu.

Salut 18-09-2013 - 19:52

Da, „Postarea [ta]îi răspundea celei a domnului Puiu, nu a domnului Pathfinder” dar incepea cu „Domnule Pathfinder”…QED , hahahaha

Ma baiete, tu iti dai seama la ce inaltimi ridici ridicolul?

UnUL 18-09-2013 - 19:56

Puiule, era vorba de NAŢIONALIZARE în general. atât. (Şi dacă familia ta ar fi fost spoliată prin naţionalizare de tot ce a agonisit timp de generaţii, poate ai înţelege, t â m p i ţ e l!)

UnUL 18-09-2013 - 19:58

Şi, da, începea cu domnul Pathfinder, dar se voia un comentariu al noţiunii de naţionalizare din postarea precedentă – în dialog cu una dintre puţinele persoane normale de pe acest forum.

UnUL 18-09-2013 - 20:04

Uite, să zicem că mai postezi o imbecilitate toxică, domnul Pathfinder îţi răspunde, iar apoi intervin eu cu o postare comentând-o pe a ta. Dacă postarea mea începe cu „Domnule Pathfinder”, asta nu înseamnă decât ceva de tipul : „Domnule Pathfinder, nu-i aşa că Salaud e un cretinuţ?”

Salut 18-09-2013 - 20:06

Recunoaste mai, laba trista ca ai dat ca boul cu coarnele in gard si, dupa ce ai cazut in groapa cu kkt, in loc sa admiti barbateste „oups, am dat-o-n bara”, te-ai apucat vartos sa mananci kkt-ul in care te-ai bagat singur….poate, poate se micsoreaza gramada, poate, poate nu se cunoaste.

E distractiv cu voi, basistii. Mai baga d’astea, cu bataie pe alaturi: de exemplu cand esti tare suparat pe Ponta, zi „Domnule Basescu sa ma pis pe plagiatul dumneavoastra! ”

PS: Ca sa nu crezi ca i-as tine parte lui Ponta, poti sa te pisi si pe el, in special atunci cand coi-abiteaza cu Jigodia Nationala.

UnUL 18-09-2013 - 20:17

Salaud, dacă tot n-ai priceput nimic îţi pot face un desen. Dar tare mi-e teamă că ar fi inutil. La tine o logică de tip cartezian, dar extrem de îngustă, se îmbină cu o tonă de rea credinţă. Aşa că…
P.S. Văd că manierele tale se alterează neîncetat. În curând vei fi nu numai ticălos şi canalie – cum eşti deja – dar pe deasupra la fel de mârlan ca Băşinel. Păcat, căci, spre deosebire de el, tu pari a poseda un dram de inteligenţă şi de cultură – folosite însă extrem de prost.

Tache 18-09-2013 - 14:28

Fapt curios. Ultima disputa serioasa dintre Steinmetz si Soros s-a soldat cu o tentativa de asasinare a presedintelui Guineei. Nu e clar cine a comandat asasinatul. Steinmetz avea interesul sa previna transferul licentei de exploatare a unui zacamant de 50 de miliarde de dolari, iar Soros il putea lichida pe presedinte pentru a negocia transferul cu un partener politic mai „confo”.

Intersant. Basescu si Ponta stiu aceasta poveste?

pathfinder 18-09-2013 - 16:22

Da ce bre, Romania e Guineea?
Nici chiar asa…
Altele sunt metodele pe plaiurile mioritice…

Adi 18-09-2013 - 20:24

Ai dreptate: punguta cu doi bani.

jan dinu 18-09-2013 - 19:43

————— Directivele – sarcini transmise in Miami – Florida —————–
prim ministrului al Romaniei, VICTOR PONTA au fost clare –
cu specific mafiot cam la fel cum era in filmul – NASUL – !
INchidera telefonului ( intreruperea comunicatiilor ) de a nu fi reperat
shi eventual inregistrat cu cine-shi face vacantza shi ce legaturi are
tocmai acolo in — ZONA MAFIEI USA — trebuie sa le dea de gindit
— romanilor — ce hotariri se iau in numele lor prin maxima tradare !
Daca shi-ar fi dorit (lui shi familiei liniste shi pace ) ar fi gasit locuri
confortabile in tzara ( macar de ochii lumii ) ..dar acest
–mongoloid &NAHUM — a trebuit sa ajunga la capatul lumii la comanda
expresa cu shantaj de-a decide imediat – exploatarea Rosia Montana
pentru – GOLD CORPORAZZION – .. .. Oare va reushi sa treaca
de unul singur peste vointza majoritatii romanilor ce se opun acestui
jaf asha cum a declarat – Academia Romana shi Biserica Nationala Ortodoxa ?? Vom vedea …ce vor face romanii daca mai exista in tzara
shi actiunile lor de acum incolo !!
JD-USA

Tache 18-09-2013 - 21:13

Ieșiți în stradă! Băgați frica în politicienii corupți și ticăloșiți!

Dragi romani,

PROIECTUL CRIMINAL al lui Ponta, inaintat Parlamentului, este ultimul experiment, de tip nazist, care se incearca pe biata natiune romana! Daca “mamaliga romaneasca” nu explodeaza nici acum, cind otravurile si cea mai paguboasa afacere din istoria Romaniei vor fi votate in Parlament, la pachet cu EXPROPRIERILE si CONFISCARILE de PROPRIETATI, atunci stapinii lui Ponta vor putea experimenta pe noi orice!

Benny Steinmetz – “regele diamantelor patate cu singe african” si actionar influent al RMGC, Tal Silberstein si Dan Andronic – consultantii politici ai premierilor Nastase, Tariceanu, Boc, Ponta dar si ai Elenei Udrea, au pus la cale un plan diabolic de subminare a economiei nationale si a suveranitatii nationale!

Steinmetz, Silberstein, Andronic, puternic sustinuti de seful SRI, George Maior, nasul lui Victor Ponta, controleaza RTV, B1, Antena 1, Antena 3, Evenimentul Zilei, RCS-RDS-Digi, UPC, si au declansat o campanie de timorare fara precedent a parlamentarilor romani pentru a vota DA pentru exploatarea Gold Corporation! Alaturi de ei se afla si fostul ambasador american de origine evreiasca Gitenstein, prezent astazi in Romania in calitate de avocat!

Ofensiva lor financiara, politica si mediatica se bazeaza pe frica, slabiciunile si lasitatea liderilor Opozitiei. Blaga stie ca PDL a beneficiat de “iubirea” Gold Corporation si e moale rau! Traian Basescu si Elena Udrea sint sustinatori ai proiectului RMGC, e drept, intr-o varianta soft, a la Soros, nefiind de acord cu agresivitatea proiectului impusa de Benny Steinmetz. MRU are ciocul mic fiindca el si Corina Vintan, mina lui dreapta pe cind era ministru de externe sau scurt premier, s-au dedulcit la favorurile Gold Corporation, Corina fiind PR la GC!

In plus, tripleta Steinmetz-Silberstein-Andronic a avut grija sa unga cu bani multi PRO TV, Adevarul, Gandul, Mediafax, Hotnews si alte organe de presa!

In sfirsit, “opozitia” lui Crinel Antonel o pun pe seama faptului ca nevasta-sa, numita Adina Valean, nu a mai fost bagata in seama de Silbersteini dupa ce duduia a facut lobby in Parlamentul European pentru Gold Corporation!

Victor Ponta, invatat de smecherii avocati romani si israelieni ai lui Steinmetz, va submina economia nationala cu minutzele parlamentarilor, ca sa nu intre el si cu ministrii lui la puscarie!

Vazind ca nu au adversari, TROICA Silberstein-Andronic-Steinmetz si-a propus sa experimenteze pe poporul roman si subminarea SUVERANITATII NATIONALE! Sa explic…

RMGC nu avea nevoie, in acest proiect de lege, de pasajul cu EXPROPRIERILE. Insa TRIPLETA Steinmetz-Silberstein-Andronic a sesizat ca pot avea un inca un aliat foarte puternic, companiile care vineza GAZELE de SIST! Americane si rusesti!

Daca parlamentarii, puternic santajati de SRI-aripa Maior, Tripleta, Ghita-SRI, Lobbyisti evrei-americani, vor vota Proiectul de Lege al “criminalului” Ponta, atunci PARLAMENTUL ROMANIEI va vota orice fel de EXPROPRIERE POSIBILA!!! Toate actele de proprietate vor deveni NULE in fata oricarui investitor veros, strain sau roman!

Practic, 80% dintre romani, care sint proprietari de imobile si terenuri, vor fi vulnerabili in fata oricarui investitor care rivneste la proprietatea lor!!! Nici Dictatura lui Ceausescu nu a avut acest “curaj”!!! Este cel mai mare experiment de tip nazist care se incearca pe un popor! Ies romanii in strada, cu milioanele, ok, vor da inapoi! Nu vor iesi romanii, fiindca sint anesteziati si spalati pe creier de catre mass media, e super ok, experimentele naziste vor continua!

Abia acum imi explic de ce a fost nevoie sa fie umflat Parlamentul cu 288 de membri in plus fata de cei 300 pe care i-am cerut prin Referendumul validat. Fiindca 288 + 3 parlamentari santajabili sau controlabili de catre SRI-Maior, Ghita, Tripleta, POT REZOLVA CEL MAI CRIMINAL VOT DIN ISTORIA ROMANIEI !

Este riscant acest articol. Statul roman este putred, nu ma poate apara. NASUL TV risca mult in aceste zile, statul ticalosit nu face nimic sa ne apere de cablistii care ne cenzureaza. Ne asumam, face parte din meseria noastra.

INSA VOI NU RISCATI NIMIC DACA IESITI IN STRADA! NU POT “TRAGE” IN VOI DACA SINTETI MILIOANE! E ULTIMA SANSA A ACESTUI NEAM! Inainte de “LAGARUL de EXTERMINARE NATIONALA”!

Sa fiti iubiti!

RADU MORAR

13 septembrie 2013

Tache 18-09-2013 - 21:18

Daca parlamentarii, puternic santajati de SRI-aripa Maior, Tripleta, Ghita-SRI, Lobbyisti evrei-americani, vor vota Proiectul de Lege al criminalului Ponta, atunci PARLAMENTUL ROMANIEI va vota orice fel de EXPROPRIERE POSIBILA!!! TOATE ACTELE DE PROPRIETATE VOR DEVENI NULE IN FATA ORICARUI INVESTITOR VEROS, STRAIN SAU ROMAN !

Practic, 80% DINTRE ROMANI, care sint proprietari de imobile si terenuri, vor fi VULNERABILI IN FATA ORICARUI INVESTITOR care rivneste la proprietatea lor!!!

Salut 18-09-2013 - 21:22

Extraordinar cate ramificatii mirosind a usturoi pe proiectul asta. Acum abia incep sa se explice niste treburi, inclusiv de ce Ponta a trimis in Parlament legea aia . Chipurile „…o trimit ca sa n-o voteze !”. Sanchi!

Tache 18-09-2013 - 21:34

Asa a procedat si Adrian Nastase cu Petromul. Privatizarea Petromului a fost hotarata si votata de catre Parlamentul Romaniei de la acea data !

Salut 18-09-2013 - 21:48

Nu asta-i ideea. Ma refer la hatisul de interese si manarii pe sub masa cand ei ne spun ca nu mai pot de grija poporului. La Nastase se pare ca a fost pretul platit ca sa ajungem in Europa; respectiv dreptul de a cersi fara frontiere. Si a slugari oficial, la tine in tara, cum ii place lui UnUL si altor slugi de pe aici.

UnUL 18-09-2013 - 22:02

Salaud, tu elti bolnav rău de tot! Văd că nu poţi trimite o postare fără să mă pomeneşti. Asta-i curat maladie obsesiv-compulsivă. Consultă de urgenţă un psihiatru!

Salut 18-09-2013 - 22:08

Deformatie profesionala mai UnULe. De fiecare data cand definesc un fenomen (in cazul de fata prostia si slugarnicia), numesc si unitatea de masura maximala, ca ascultatorii sa aiba termen de comparatie. Altfel, crede-ma ca ma interesezi numai in masura in care ma apuc sa studiez limbricii.

UnUL 18-09-2013 - 22:12

Ptiu, drace! Şi culmea e că eşti convins că ai dat o replică hiper-inteligentă şi caustică.
P.S. Să înţeleg că studiul limbricilor e profesia ta de bază? Atunci caută printre USL-aşi, că printre „băsisşti” nu găseşti aşa ceva!

jan dinu 18-09-2013 - 21:26

Mersi pentru punerea in lumina a acestu articol – apel semnat de
– patriotul RADU MORARU !
Sa fii iubit – RADULE – !
JD-USA

jan dinu 18-09-2013 - 22:08

— Tuturor Romanilor — (apel individual )…
Viatza ,viatza n’are rost …
Daca stai mereu tot prost …
Nimei NU te mai forteaza …
Sa stai – OAIE – cu galbeaza !!!
JD-USA (invincibilUS)

jan dinu 19-09-2013 - 00:37

— Celor ce ne mint shi fura —…
Sa le punem tzeapa in gura …!
Ca exemplu pentru totzi …
Scapam tzara de mafiotzi !!
JD-USA

HUMOR NEGRU 19-09-2013 - 08:45

TRAGEDIE NATIONALA – ROSIA MONTANA
Vedeti un film despre ROSIA MONTANA realizat de aceasta data in afara tarii…
Urmariti acest material si dati-l mai departe !
Maine va fi prea tarziu !
Dati click mai jos:
Rosia Montana Cyanide open-pit in the heart of Carpathian garden (eseu) http://www.youtube.com

Mariana 19-09-2013 - 09:07

Romania pluteste in deriva si catrmaciul isi freaca mainile pentru aceasta ticaloasa reusita. Dupa 1990, Romania a devenit zona de maxim interes pentru puterile economice si militare straine. IN primii ani dupa 1990 si-au identificat cozile de topor pe care grupurile straine de interese sa-i sustina in politica si la guvernare , apoi acestia sa le fac jocurile. Acum dupa ce s-au distrus economia, armata(crezand ca ne vor apara altii), populatia a fost sarcita, urmeaza preluarea bogatiilor subsolului prin cele mai murdare si necinstite cai. Tradatorii natiei au averi fabuloase in tari straine (Austria, Germania, Elvetia, Anglia, SUA, America de Sud s.a.) si conturi (secrete zic ei ) in paradisuri fisvcale si banci straine. Acestea au constituit belciugul pus in nasul ticalosilor autohtoni cu care corporatiile sau guvernele marilor puteri ii plimba ca sa-si realizeze interesele. Nerusinarea si tupeul tradatorilor de natie nu are limite fiind in stare sa vand asi armata tarii (daca nu au fact-o deja). Rosia Montana este un obiectiv major al evreilor americani si canadieni, dar nici rusii si chinejii nu-s mai prejos. Toti vor sa ne transforme in sclavii milenilui 3 , sa muncim pentru ei si sa ne trateze ca pe popor de mana a cincea . Cine-s vinovatii? Aceia dintre romani care ne tin predici de morala si vor sa fie parlamentari, presedinti, sefi de guvern desi la aceste lucruri se pricep cel mai putin, dar neavand scrupule acum cred ca li se cuvin acele pozitii.Popoul trebuie sa ia atitudine asa cum se intampla in tarile civilizate, dar am fos anesteziati prin inselaciune sisaracire. E randul tinerilor sa-si spuna cuvantul si cred ca ao vor face.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult