Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta despre refacerea USL

Ponta despre refacerea USL

scris de Z.V.
1 afisari

Premierul Victor Ponta, a anunțat vineri, 7 noiembrie, că decizia de refacere a Uniunii Social Liberale (USL) este foarte clară.

Candidatul PSD la președinție a subliniat că această decizie justifică și nominalizarea lui Călin Popescu Tăriceanu pentru funcția de premier al României. „Decizia de refacere a USL și a principiilor sale care spuneau că un partid are președinte, un partid are primul-ministru este foarte clară, iar din acest motiv, pentru că liberalii în acest moment sunt reprezentați de către domnul Călin Popescu Tăriceanu, domnia sa va fi propunerea de prim-ministru”, a afirmat Victor Ponta, într-o conferință de presă la Suceava.

Liderul social-democrat consideră că numirea lui Tăriceanu în funcția de premier prezintă „un mare avantaj”, pentru că acesta a lucrat la programul USL. „Domnul Călin Popescu Tăriceanu, care a lucrat la programul USL, este garanția pentru orice om rațional și, sigur, de bun simț, că primul-ministru care a introdus cota unică de 16%, domnul Tăriceanu, nu o să schimbe cota unică, cum spune propaganda domnului Băsescu și a domnului Iohannis”, a mai adăugat Ponta, potrivit Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult