Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: Dragnea are mandatul meu de prim-ministru pe masă

Ponta: Dragnea are mandatul meu de prim-ministru pe masă

scris de R. C.P.
14 afisari

Mandatul de prim-ministru se află pe masa lui Liviu Dragnea şi numai PSD poate să treacă o moţiune de cenzură, a spus premierul Victor Ponta, care a cerut totodată să fie anunţat „când e momentul”, şi totodată el a precizat că are forţa să renască din cenuşă, ca pasărea Phoenix.

congres psd ponta dragnea„Liviu ştie foarte bine din prima zi că are mandatul meu de prim ministru pe masă, sunt convins că îl va folosi spre binele nostru al tuturor. Şi, deocamdată mergem, guvernăm bine şi putem să facem şi în 2016 o mulţime de lucruri bune care să arate că doar PSD-UNPR-ALDE pot să guverneze bine România. Asta vreau să fac şi sper să am sprijinul dumneavoastră”, le-a spus Ponta participanţilor la Congresul PSD.

El a arătat că doar PSD poate să treacă o moţiune de cenzură prin Parlament, şi a cerut să fie anunţat când va sosi un astfel de moment.

„Doar PSD poate să treacă moţiune de cenzură, nimeni altcineva, aşa că, să-mi spuneţi când e momentul. Să-mi spuneţi să ne pregătim dacă e cazul. Că noi ştim să trecem moţiuni de cenzură, însă sunt absolut convins că în această formulă guvernarea va merge foarte bine”, a afirmat premierul.

Deşi anterior a anunţat că nu va candida la vreo funcţie în partid, Ponta a dat de înţeles că în viitor nu exclude o această posibilitate.

„În 2010, am spus că PSD este ca pasărea Phoenix. Când toţi se gândesc că e cenuşă, de fiecare dată renaştem. Eu fac parte din PSD. Am şi eu puterea de renaştere, dar doar alături de dumneavoastră”, le-a mai spus Ponta celor prezenţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult