Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta i-a luat-o inainte lui Boc la disponibilizari

Ponta i-a luat-o inainte lui Boc la disponibilizari

scris de Ziua Veche
3 afisari

Dupa ce ultimele saptamani au fost marcate in PSD de dezertarile unor senatori si deputati, acum si oameni care au lucrat pentru fostul presedinte al pesedistilor, Mircea Geoana, incep sa plece din partid.


Mara Stefan a parasit PSD dupa ce a lucrat pentru social-democrati din anul 2005, fiind Director al Biroului de Presa. Surse din PSD ne-au declarat ca motivul despartirii dintre cele doua parti a fost legat de cuantumul salariului pe care il primea Stefan, de aproximativ 60 de milioane de lei. Sursele ziuaveche.ro au precizat ca dupa ce Mara Stefan a aflat ca salariile angajatilor partidului vor fi „amputate” s-ar fi certat groaznic cu Beatrice Nichita, colega sa. In prezent, locul Marei Stefan a fost luat de Gabriela Podasca, fosta consiliera a lui Victor Ponta in vremea cand acesta era ministru pentru relatia cu Parlamentul si care i-a fost fidela. Urmeaza sa fie inlocuita si Beatrice Nichita. Unii membri din PSD spun ca era de asteptat ca Stefan sa plece din partid avand in vedere faptul ca Mircea Geoana nu a mai castigat sefia PSD, iar Ponta a anuntat imediat dupa ce a preluat functia de presedinte al pesedistilor ca va face curantenie la partid avand in vedere ca sunt “prea multi angajati ca personal auxiliar”. Mara Stefan a parasit PSD urmand sa lucreze pentru grupul parlamentarilor independenti. Ponta incearca din rasputeri sa cosmetizeze relatia pe care o are cu ziaristii si pentru asta i-a invitat, pe unii dintre acestia, luni seara, la 19.30, la o masa de socializare la un restaurant in apropiere de partid, Trattoria Verdi, unde vrea sa incerce o conciliere.

Frica de interceptari

Intalnirea cu ziaristii acreditati vine dupa ce Ponta a recunoscut ca la sediul PSD sunt utilizate aparate de bruiaj. „Trebuie sa stati mai departe de sala. (…) Va promit ca o sa luam masuri sa ecranam doar sala. (…) Ati vazut ca a revenit (semnalul – n.r.), cum s-a ridicat problema, cum s-a rezolvat”, a spus seful PSD. El a incercat sa se justifice precizand: „Nu vedeti in ce lume traim – totul apare, totul se publica!”. aparatura de bruiaj a fost montata inca din vremea cand Adrian Nastase era presedintele PSD. Si la Primaria sectorului 5 edilul Marian Vanghelie a instalat de curand un sistem de bruiaj, a relatat luni coidianul Gandul. Chiar daca Vanghelie nu a recunoscut existenta bruiajului, se pare ca el si-a luat masuri de prevedere dupa ce a patimit amicul sau senatorul Catalin Voicu pentru ce a vorbit la telefon.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult