Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta ia in calcul introducerea unei noi motiuni de cenzura

Ponta ia in calcul introducerea unei noi motiuni de cenzura

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a declarat, la Realitatea tv, ca ia in calcul, in acest moment, introducerea unei noi motiuni de cenzura, dupa ce Curtea Constitutionale a declarat ca neconstitutionale anumite prevederi din legile austeritatii.


„Va anunt in premiera ca am de gand sa ma intalnesc, in zilele urmatoare, cu conducerea PSD si, daca nu exista o reactie din partea Guvernului, iau in calcul sa introducem o noua motiune de cenzura”, a spus Ponta, potrivit Agerpres. In opinia sa, solutia este, in acest moment, „demiterea sau demisia Guvernului Boc, care nu mai are nici suport in Parlament, nici la CCR”.

0 comentariu

sorge 09-03-2010 - 21:46

dumneata ca militar ,putem avea o privire generala asupra situaitiei armatei romane de a lungul celor 20 de ani scursi ?
Erai sub arme in 90 ,banuiesc ca legat de informatiile armatei .
Fa ti un ceck-list in cap cu desfintarea[asa cum ai aflat o]celor 3 armate ,pe teritorii istorice .
Inainte de 90 am cunoscut pe un tipic ofiter de informatii al armatei .Nimeni nu a mai auzit de el nimic . A murit ,a fugit din tara ,nimeni nu stie .
Asa cum acest ofiter nu a lasat nici o urma ,tot asa a disparut si armata romana.
Vorbesti de scrisoarea oltenilor ,mai bine taceau .Acolo au ramas urmele Armatei 3 Craiova ,Caracal ,Plenita ,Devesel .In Craiova a mai ramas unitatea de jandarmi ,fosta antitero ,3 avioane oloage si nu cred ca mai exista unitatea de la Facai .
Caracalul mai are o unitate de recruti ,asa zis profesionisti ,vai de mama lor,Deveselulau mai ramas blocurile pilotilor in care daca mai stau 4 piloti ,restul este pustiu .Plenita s a dus dracului de mult .
Pensionari militari din vechea generatie ,nu mai sint 10 in toata Craiova ,iar cei pensionati dupa 92 sint f putini .
In Caracal nici atit .
Asa ca scrisoarea lor nu prea are greutate .
Romania nu mai are armata .
Citeva unitati micute de pe linga Buzau si Bucuresti ,nu inseamna armata .

sorge 10-03-2010 - 05:55

Ti am scris un articol la obiect ,care nu au vrut sa l bage ,roaga i pe acesti cerberi ,care au inceput sa semene cu Popescu Dumnezeu ,sa ti dea copia articolului .

Mache 10-03-2010 - 10:58

Adica faptul ca pilotii maghiari au calcat in picioare onoarea militara de dragul unor diurne e un exemplu de urmat?! Bravos nene, halal sa-ti fie! De altfel realizarile nepereche ale ungurilor in domeniul militar din ultimele secole, explica oarecum fapta de arme a aviatorilor maghiari.

Daca fostilor APV-isti de la noi le sclipesc ochisorii la astfel de exemple, apoi nu e de mirare lipsa de consideratie de care se bucura in societate valurile de colonei si generali in rezerva, care de altfel s-au evidentiat doar ca mari eroi ai campaniilor de recoltare a sfeclei sau ca vajnici komandiri ai gospodariilor agricole zootehnice ale mandrelor (si din fericire, defunctelor) regimente de diribau.

Revenind la exemplul autorului, cu generalul in rezerva numit sef al TSA, trebuie totusi remarcat ca in SUA sefii militari au prestanta si se bucura de respect pentru ceea ce fac. O cariera militara fara pata le poate asigura APV-istilor trecuti in rezerva pozitii in board-urile firmelor mari. Asta pentru ca armata in general se bucura de respect si pentru ca o cariera militara de succes e vazuta ca o garantie a capacitatii profesionale si a integritatii morale.

In schimb in Romania o buna parte a vatafilor armatei sunt din pacate perceputi doar ca niste gainari meschini, care n-au fost buni de altceva in viata decat de armata. Depinde doar de ei a aceasta imagine sa se schimbe. Insa daca se mai si apuca de greve si circ in strada piperat cu lamentatii jalnice ca si cheferistii de la metrou, apoi sigur ca reputatia lor nu se va imbunatati cu nimic. Nu-i asa?

Conan-the-Barbarian 10-03-2010 - 13:07

Perfect formulat.

„Daca fostilor APV-isti de la noi le sclipesc ochisorii la astfel de exemple, apoi nu e de mirare lipsa de consideratie de care se bucura in societate valurile de colonei si generali in rezerva, care de altfel s-au evidentiat doar ca mari eroi ai campaniilor de recoltare a sfeclei sau ca vajnici komandiri ai gospodariilor agricole zootehnice ale mandrelor (si din fericire, defunctelor) regimente de diribau.”

:-)))))))))
Asta ce ai scris ar trebui s-o inrameze la Minister la MApN :-))
Capsomanii aia de brigadiri-MApN ne pregatisera ptr viatza de prizonier de razboi in Rusia, nu ptr apararea Patriei.
În context si remarca unui procuror militar in Timisoara-primavara lui 1990:
„-Inculpat, din ce spuneti reiese ca civilistii demonstranti reuniti la nimereala era mai disciplinati si mai bine pregatiti tactic decat trupele dumneavoastra.” 🙂

Ianche 10-03-2010 - 15:33

Cand decidentii isi bat joc de tot ce misca-n tara va mirati ca s-a ajuns aici? Nimeni nu vede ca nici una din valorile pe care se cladeste o societate normala nu mai este luata in calcul? Mai poate opri oare cineva aceste valuri de ura care acopera cu totul? Ce fel de conducator este acela care se rafuieste cu ce-i pe care ii conduce? Stau si ma minunez, cum de a fost posibil ca toate **** sa se exprime fara jena in numele unei democratii care le sporeste averile nemasurate? Cum sa atribui invective la adresa unei instituții cum este armata in numele unor frustrari personale? Cu asemenea comentarii nu ma mir ca am avut asemenea votanti.

oblioo 10-03-2010 - 15:48

” Voi romanii sunteti foarte ciudati. Daca nu vi se ordona sa deschideti focul, vine inamicul peste voi, in transee si va impusca, fara ca voi sa fi tras un glonte.”
Pe langa faptul ca actualii conducatori ai Romaniei se rafuiesc cu poporul roman, nu trebuie uitat ca Romania este prima tara din lume care a decriminalizat incestul, este prima tara din lume care introduce pasapoarte electronice biometrice pentru cetatenii sai, iar disparitia natiunii romane este in programul oficial de guvernare, fapt stiut gratie portavocilor actualului regim criminal, domnii Vladimir Tismaneanu si H.R. Patapievici.
Militarii, care sunt romani si fundament al natiunii romane, trebuie sa considere ca ordinul de deschidere a focului a fost deja dat.

Rodu Aurelian 11-03-2010 - 07:52

Dupa cum probabil ca ati si aflat,
Cetatea s-a desfiintat.
Asadar si prin urmare
Plaiesii nu-s la cautare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult