Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta îl acuză pe Tudose de trădare: A negociat cu PNL.

Ponta îl acuză pe Tudose de trădare: A negociat cu PNL.

scris de Misu Andrei
31 afisari

Liderul ProRomânia l-a atacat luni dimineaţă pe vicepreşedintele formaţiunii, Miha Tudose, pe care îl acuză că a negociat atât cu Claudiu Manda pentru reîntoarcerea în PSD cât şi cu liderul PNL Ludovic Orban. „Ne-a minţit în faţă pe toţi”, a subliniat Ponta.

„Dacă vă puneaţi întrebarea cine este „negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda în timpul săptămânii să plece înapoi la PSD şi cu Ludovic Orban în Weekend să votam cu PNL! Cel pentru care am muncit toţi să ajungă la Parlamentul European – şi care ne-a minţit în faţă pe toţi că nu merge, doar candidează să ajute lista! Cel pentru care am cedat mandatul meu câştigat pe lista ProRomânia! E bine ca măcar separam apele / dar este greşeala mea că am lăsat de la mine să treacă toate trădările şi ticăloşiile la adresa noastră! Mergem mai departe – mai puţini dar fără vânzători”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Acesta îl acuză pe Tudose că „a decoperit grija faţă de guvernare” deşi şi-a dat demisia din funcţia de premier în aceeaşi si cu vizita premierului Japoniei şi subliniază motivele pentru care Pro România nu va vota pentru învestirea guvernului Orban. „Mihai Tudose a descoperit acum grija faţă de guvernare – tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea şi l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucureşti! Şi tocmai el care a zis că rămâne alături de noi să lupte în Parlamentul României şi a plecat imediat la Bruxelles pentru 5 ani cu voturile noastre!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult