Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta îl asigură pe Băsescu: Tot eu mă duc la Consiliul European

Ponta îl asigură pe Băsescu: Tot eu mă duc la Consiliul European

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni seara, că se va supune la orice fel de verificare privind autencitatea tezei de doctorat, precizând că tot el va merge la Consiliul European.

ponta

Ponta a raspuns acuzatiilor: Tot eu voi merge la Consiliul European

Prim-ministrul Victor Ponta a răspuns acuzaţiilor aduse de consilierul prezidenţial Daniel Funeriu în revista Nature, afirmând luni seara că specialistul Ion Diaconu „i-a scris Prefaţa” lucrării, fiind „ciudat” să plagiezi chiar pe profesorul care face asta. Cu această ocazie, liderul USL, şi-a reafirmat poziţia în legătură cu Consiliul European din 28 – 29 iunie, declarând potrivit Agerpres, că „Răspunsul meu este foarte clar: Mă duc pe 28 la Bruxelles”.

Totodată, premierul a susţinut că este „absolut deschis” ca orice instituţie care ar dori să analizeze acuzaţiile care îi sunt aduse să o facă. De asemenea, Victor Ponta consideră că „este cel puţin comic” ca teza lui, „care se ocupă de Curtea Penală Internaţională” să devină subiect într-o revistă precum Nature, spunând glumind că speră că nu a „prejudiciat mediul ambiant şi natura foarte tare”.

În cadrul declaraţiilor oferite luni seară la Viena, Victor Ponta a anunţat referitor la vizita sa în capitala Austriei că s-a întâlnit cu reprezentanţi ai unor importanţi investitori în România, punctând că a discutat şi cu preşedintele OMV şi că are un sentiment pozitiv cu privire la modul în care compania austriacă va participa alături de Guvernul ţării noastre la efortul de a trece o perioadă dificilă din punct de vedere economic şi social. El a subliniat că este vorba despre negocierea unui pachet cu compania austriacă, punctând că sunt zone în care Guvernul României are de câştigat şi zone în care OMV ar profita. Totodată, Ponta susţine că a avut „o discuţie extrem de aplicată şi amicală” la Viena, cu cancelarul Austriei, cu care a vorbit şi despre poziţiile celor două ţări, în perspectiva discuţiilor care vor avea loc în cadrul Consiliului European din 28 – 29 iunie.

4 comentarii

jan dinu 19-06-2012 - 08:21

Reproduc (fara plagiat) ..ce-a postat un forumist
in Hotnews <<>>
Din Vanghele cetire ” Daca nu esti bun te ejaculeaza ”
..-:))))))
Regret ca domn Marean nu are shi el UNU …in filozofie !-:)))
JD-USA

jan dinu 19-06-2012 - 08:24

Postarea n-a aparut integral o repet :
<< Daca NU esti bun — natura — te ejaculeaza << …..!
Stia d-l Vanghele viitorul ca doar e — futurologist — -:)))
JD-USA

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-06-2012 - 10:14

Nea Dinu lehh ,M A G N I F I C ce mai ! Bine ca ai …mai dezvoltat un EPHORT ! WUNDERSCHON ! DANKE!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-06-2012 - 10:05

E. S domnul Presedinte Traian Basescu face ce STIE MAI BINE ! INVAJBRESTE ! si pentru asta este bun Daniel FUNEBRIU si Labardoiu ! Primul inca nu si-a aratat DIPLOMA de BACAULAREAT iar al doilea CERTIFICATUL de SANATATE MENTALA ! —LASA GUVERNUL SA LUCREZE ! PLECATI voi ,ca NU MAI REPREZENTATI pe nimeni!(exceptie cele 2/3 cucuvele din parc si cei 7/8 rataciti la SCARA NATIONALA ) PLECATI …excelenta !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult