Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta il ia in balon pe Antonescu

Ponta il ia in balon pe Antonescu

scris de Ziua Veche
3 afisari

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, duminica, agentiei MEDIAFAX, referitor la declaratiile liderului PNL Crin Antonescu privind suspendarea sefului si anticipatele parlamentare si prezidentiale ca „în fiecare week-end, fiecare declara orice” si ca „nu e chestie serioasa”. Ponta a aratat, totodata, ca se va sfatui, luni, în BPN, cu colegii din partid si apoi va avea o reactie la declaratiile liderului PNL, Crin Antonescu, privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu si alegerile anticipate parlamentare si prezidentiale.

Ponta a precizat ca decizia Comitetului Executiv al PSD, privind intrarea la guvernare a partidului doar dupa alegeri, ramane valabila, aceasta putand fi schimbata doar de Comitetul Executiv.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Realitatea TV, raspunzand unei întrebari, ca este pentru suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu oricand aceasta ar fi posibila si necesara.

Antonescu a mai spus ca este pentru parlamentare anticipate, din care sa rezulte un Parlament „pe care sa-l putem lua în serios”, mentionand ca ar trebui sa aiba loc si prezidentiale anticipate.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult