Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta il ia la misto pe Geoana

Ponta il ia la misto pe Geoana

scris de Ziua Veche
2 afisari

.„Eu constat cu uimire ca domnul Geoana nu este suparat ca a lasat datorii, ci este suparat ca ati aflat dumneavostra (ziaristii – n.r.) despre ele. Or, eu nu am inteles. (…) E o problema aicea de perceptie. Mie mi se pare ca nu am de ce sa acund ceva atât timp cât este normal si e legal”, a declarat Ponta la Antena3.


Presedintele PSD a apreciat ca este normal ca fiecare sa plateasca ceea ce a consumat. „Pentru ca in general cheltui, cel putin asa fac eu ca om care intotdeauna am avut salariu, nu am avut niciodata afacerea mea, nu-mi plac speculatiile. Mi-am platit intotdeauna chiria, lumina, intretinerea la apartamentul in care stau. Cum adica sa nu platesc nimic ca peste patru ani vine altul in apartament si plateste cheltuielile?”, a mai spus Ponta. Datoriile inregistrate de PSD, majoritatea angajate in ultimele campanii electorale, sunt estimate a se cifra intre 250 si 290 miliarde lei vechi potrivit raportului unui audit preliminar, au declarat, luni, pentru Mediafax, surse din PSD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS