Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta îl atacă din nou pe Antonescu. Ce a declarat premierul

Ponta îl atacă din nou pe Antonescu. Ce a declarat premierul

scris de C.S.
0 afisari

Premierul Victor Ponta încă mai crede că există  şanse de menţinere a USL, dar a precizat că liderul PNL, Crin Antonescu, greşeşte dacă apreciază că este mai bine să candideze la Preşedinţie din opoziţie.

Ponta îl trage de urechi pe Antonescu.

Ponta a spus însă din nou că are sentimentul că Antonescu a decis să candideze la alegerile prezidenţiale fără a se mai asocia cu responsabilitatea guvernării, după modelul altor preşedinţi români care au fost aleşi după ce au venit din opoziţie.

„Eu cred în continuare în USL, că cea mai bună variantă este să guvernăm împreună, că Iohannis este bine-venit în Guvern, fie pe funcţia de ministru de Interne, fie pe cea de la Finanţe. Dacă există un alt calcul, eu nu fac parte din el”, a spus Ponta.

El a susţinut că din partea PSD este toată disponibilitatea de a continua USL și că Antonescu trebuie să îşi asume responsabilitatea guvernării. Premierul a menţionat că este dezamăgit de această decizie a lui Antonescu şi că şi-ar dori ca până luni să se găsească o soluţie astfel încât USL să meargă înainte.

Răspunsul liderului PNL a fost la fel de tranșant. Crin Antonescu, a declarat că are o părere „proastă” despre declaraţia premierului privind candidatura sa la prezidenţiale, punctând că îi este clar că se stă degeaba până luni în ceea ce priveşte Guvernul, decizia lui Victor Ponta şi a PSD fiind de a închide existenţa USL.

El a subliniat că foarte probabil va candida la alegerile prezidenţiale dacă va fi sprijinit de PNL, dar că nu ştie dacă va face acest lucru din Opoziţie. Antonescu a precizat că şi-a asumat rolul de candidat al USL şi că face acest lucru până în ziua în care nu va mai fi posibil.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, consideră că declaraţiile privind candidatura lui Crin Antonescu la Preşedinţie din opoziţie indică faptul că Victor Ponta şi PSD par să fi decis că merg mai departe în afara formulei USL, iar acum încearcă să arunce vina pe liberali.

12 comentarii

Mircea 21-02-2014 - 14:24

Totusi eu am incredere in colonei:

„neacsum
13-02-2014 at 22:16
Punem pariu ca nu se desfiinteaza? Nu are nici unul sange sa mearga pe cont propriu. Nici Ponta, nici Antonescu.DACA SE VA RUPE SE VA RUPE DUPA EUROPENE, CAND PONTA VA VEDEA CUM STA LA ALEGERI FARA PNL Pana atunci vorbim de tatonari si experimente.”

UnUL 21-02-2014 - 14:45

Așa credeam și eu, dar acum nu mai sunt atât de sigur.

mircea 21-02-2014 - 15:57

Care-i pozitia lui Antonescu(Pormbacu) si a lui primarul-neamt care aspira la,fardelegiile cu produse expirate din germania,reambalate si puse spre vanzare si consumare de catre romani,nu numai din RST,VEST,NORD sau SUD,nu aud nici o vorba uN-nULUle,BOC,Basescule,Rus si toate spurcaciunile globalizatoare

UnUL 22-02-2014 - 21:20

?????????

mircea 23-02-2014 - 10:58

Victor Ponta ar trebui sa fie mai prudent ca pe Victor Ianukovici tot filorusii l-au lucrat,asa ca nu pune botul la toate manariile facute de filoorusii(Basescu,Antonescu) care au infaptuit revolutia „”PORTOCALIE””si in romania,care se dau de-a dreapta tarului de la Rasarit

UnUL 23-02-2014 - 11:18

Puișor, mai filorus ca Ponta, discipolul lui Bombo și al lui Ilici, nu e nimeni în politica românească.
Și nu

UnUL 23-02-2014 - 11:20

Puișor, mai filorus ca Ponta, discipolul lui Bombo și al lui Ilici, nu e nimeni în politica românească.
Și nu „filorușii” au făcut revoluțiile portocalii, ci forțele de dreapta, adică ci tocmai cei ce se opuneau rușilor. N-ai pic de logică, mirciulică!

pathfinder 21-02-2014 - 15:04

Mai iarta-l si tu pe Neacsu.
De la o varsta toti dam in mintea copiilor…

ancuta 21-02-2014 - 19:03

mongoloidul mucos inca mai crede ca anUSuL contra naturii este formula de baza!
are dreptate!
altfel n-are cum sa scape poporul antenizat si beat muci cu borhataiele pline de puroi hemoroiDANVIOREL DE BASE!
SI A PROMIS CA ANU’ ASTA VA SCAPA DE BASE!

ancuta 21-02-2014 - 19:06

Traiasca VICTORioasa si ANTENEASCA revolutie a poporului beat muci cu borhataiele pline de puroi hemoroiDANVIOREL, impotriva poporului roman!

CONGO 22-02-2014 - 00:49

situatia este foarte neclara si incurcata, oare nu ar fi mai bina sa-l rugam (prin referendum, desigur!) pe domnul Basescu sa mai stea un tur pana se mai lamuresc problemele USL-ului?

COSTEL 22-02-2014 - 20:12

SALARIU „NESIMTIT”ARE SI MANAGERUL DE LA CFR CALATORI !
ATI INCEPUT UN PROCES DE SCHIMBARE , DE INSANATOSIRE DAR V-ATI OPRIT . NU STIM CARE ESTE CAUZA , DAR NOI SALARIATII DE LA CFR CALATORI VOM LUPTA PANA LA CAPAT SI VOM FOLOSI TOATE “ARMELE” PERMISE DE LEGE CA SA VA DETERMINAM SA CURATATI PUTREGAIUL ADICA CONDUCEREA DE LA CFR CALATORI. NU POTI SA FI PLATIT DIN BANI PUBLICI CU PESTE 9000 DE EURO LUNAR + BONUSURI SI SA RAPORTEZI PIERDERI DE PESTE 400 MILIOANE DE LEI LA FINELE ANULUI 2013 , SA DEVALIZEZI SOCIETATEA INTR-UN RITM AMETITOR DE RAPID DUPA BUNUL TAU PLAC MAI MULT SA DAI DOVADA DE AROGANTA MAXIMA COMBINATA CU O FRUSTRARE NATIVA , DAUNATOARE UNUI MANAGER LA O SOCIETATE DE STAT.
DA, DOAMNA RAMONA MANESCU , ATI GHICIT , ESTE VORBA DE MANAGERUL “SMART” DOROBANTU VALENTIN , CARE NU MAI NECESITA ABSOLUT NICIO DESCRIERE.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult