Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta îl trimite la Dracu pe Băsescu. Vezi cum îi taxează liderul PSD pe Geoană, Guşă, Antonescu, Udrea, Blaga etc

Ponta îl trimite la Dracu pe Băsescu. Vezi cum îi taxează liderul PSD pe Geoană, Guşă, Antonescu, Udrea, Blaga etc

scris de Ziua Veche
4 afisari

Victor PontaPreşedintele PSD îl numeşte „Scaraoţchi” sau „Dracu”, pe blogul său, pe Traian Băsescu, pe Sulfina Barbu şi Raluca Turcan – „pechineze”, iar pe Elena Udrea -„Dracuşoara preferată”.


„Cel mai tare îşi bagă Dracu coada în PDL şi în Guvern”. „Modul în care îi conduce este intenţionat năucitor, bazat pe principiile dresajului ştiinţific «bate-i când nu se aşteaptă, dă-le de mâncare cât să nu moară, lăuda-i când simţi că o să muşte, distruge-le orice fărâmă de voinţa sau personalitate». Numerele cu Emil Boc sunt parcă desprinse din «Mihail câine de circ», cu menţiunea că bietul Emil nu mai obţine nici aplauze şi nici măcar mila publicului, doar din când în nişte zahărel de la stăpân, cât să mai schiaune un picuţ”, scrie Ponta.

„Bătăiosul Voinescu, cel cu pedigree american, a încasat un şut în coaste când a lătrat mai tare şi s-a aşezat cuminte la picior. Fiorosul buldog Blaga s-a dus cuminte la Cotroceni să-i predea cuşca de la Interne pudelului Igaş, mai să-i lingă mâna Stăpânului că îl lasă să doarmă în ploaie, unde mârâitul se aude mai încet. Biata Ridzi, când făcea concerte şi afişe cu fiica Marinarului Mefisto era bună, acum bolnavă şi bătută mai trebuie să o ia hingherii de la DNA că să înţeleagă toţi că nu e bine să fii prins când furi oase”, ţine să precizeze liderul social+democraţilor.

Legat de indemnizaţia pentru mame, pe blog mai putem citi: „Întâi au sărit pechinezele Sulfina, Turcan &Co că ele nu vor acceptă şi o să sfâşie tot dacă se întâmplă aşa ceva; a pocnit din bici Şefu şi au constatat imediat că e bine cu un singur an, încă o pleznitură şi Boc a făcut o tumbă cu dublă rasucire mortală. Cum a rămas până la urmă? Dracu mai ştie! Nu e cazul să vorbesc aici de faptul că există, normal, şi o favorită în Iad, cea mai frumoasă şi mai gătită din trupă, dar să nu intrăm în chestii personale, şi Dracu are o fărâmă de sentiment din vremea când era înger!”.

„Dracu şi-a băgat coada şi la PSD, dacă au ajuns domnii Oprea, Sârbu şi Diaconescu să realizeze brusc că au trăit în Infern atâţia ani până au primit lumina izbăvitoare taman de la Scaraoţchi!”.

„Mă sperie însă numărul de dresaj cu comunicatele; că mă înjură mereu pe mine, că îmi atacă familia, ok – treaba lor, deja am reuşit să-i ignor; dar când am văzut acuzaţia că Adrian Năstase a lăsat în 2004 ţara în dezastru mi-a venit să-i sun să-i întreb «Gabi, Cristi, Marian, unde eraţi voi în 2004, că nu eraţi încă cu Dracu, ci în guvern cu noi toţi ceilalţi, chiar v-a luat minţile de tot?». Tot Dracu îi spune malefic lui Geoană la TVR 1 că are multă mizerie în spate (dacă se referă la Guşă, înclin să cred că ştie ce spune), că nu poate primi onorul militar dar că poate să conducă Senatul fără probleme, să nu-şi facă griji; dar nu pe degeaba vine sprijinul, ci condiţionat – să bage în continuare fitile în partidul care îl susţine, să ne reamintească prin autointerviuri momentele umilitoare de anul trecut, să saboteze colaborarea cu PNL prin tot felul de idei năstruşnice şi oricum să dea subiecte care să acopere discuţia publică despre ce face Băse (adică Dracu, pardon) cu bugetul, cu Educaţia, cu pensiile sau chiar cu cealaltă mizerie numită cazul Roberta. Şi se pare că reuşeşte!”, mai scrie Ponta.

„Sunt convins că tot coadă lui, în mod insinuos şi pervers folosită, are efecte asupra lui Crin. De câte ori Antonescu înţeapă PSD, imediat toate oficioasele Dracului încep să-l laude frenetic, «bravo Crin, eşti liderul opoziţiei, speranţa ţării de refacere a Dreptei care va opri Stânga comunistă!» Nefiind Crin nici ticălos nici prost, ca unii din cei menţionaţi mai sus, atunci coada apăsă exact la punctul slab – orgoliul, pe care presară tot felul de prafuri cu efect exaltant, totul ca să se întâmple ce spune doamne Udrea (Drăcuşoara preferată!) – «PNL şi PSD nu au soluţii, sunt doar două partide care se ceartă în continuu între ele, dar să le ţină Domnul aşa!» – nu putea să spună Dracu şi a spus Domnul!”.

El aminteşte atacul „furibund” al lui Crin Antonescu din campania din 2009 la adresa lui Mircea Geoană: „Dacă tot se poartă memoriile din campania de anul trecut, îmi amintesc şi eu ce efect a avut atacul său furibund la Geoană, făcut cu gândul (calculat greşit, şi poate inspirat şi de voci băsiste) că doar aşa poate ajunge în turul doi. E foarte greu, când eşti candidat al unui partid de 20%, să baţi un rival, oricât de slab, dar susţinut de un partid de 35% , chiar dacă îl demolezi în dezbateri. Atacurile acelea cumplite l-au trimis pe Geoană în turul doi mult slăbit în confruntarea cu Dracu! Care a mai avut noroc şi cu ceva jacuzzi în cazanul cu smoală al Dlui. Vantu şi gata rezultatul”.

„Ca să concluzionez, nimic nu-l sperie mai tare pe Băsescu Scaraoţchi decât ideea că se unesc împotriva lui cei pe care nu-i poate nici cumpăra nici aresta! Şi atunci îşi bagă coada! Ce are el în cap în continuare? Foarte simplu – îşi ţine coada băgată între toţi, ne încurcă de nu mai înţelegem nimic şi în 2012 împarte la toţi românii lihniţi de foame prescuri şi anafură (că numai el mai are aşa ceva) şi gata, îl votăm din nou, că trebuie să pară şi un pic democratic Iadul asta, aşa-i moda. O să mă întrebaţi dacă ieşim din situaţia asta cumplită cu slujbe sau ceva exorcizări; ei bine, nu! Cred că tebuie sa-l trimitem la… Dracu, normal; să nu-l mai ascultăm, orice ar spune, să-l pocnim pe unde îl prindem, să înţelegem că oricare dintre noi este oricum mai bun ca el. Şi să ne pregătim să reconstruim aici, la noi, o ţară care de 6 ani se duce sistematic, programat şi aproape conştient, direct la Dracu!”, încheie Ponta.

3 comentarii

JIMMY97 - Roxana P 22-03-2010 - 20:54

Urmaresc cu interes aceste articole .
Felicitari d-le Cristi pentru aceasta initiativa .

Costi R 23-03-2010 - 08:06

Poftim cultura

alamar 1 25-03-2010 - 23:14

…din aceste picturi( binenteles o reproducere) , se afla inca in casa parintilor mei…

Prima pictura de la inceputul articolului…daca imi amintesc corect numele acelei picturi cu acei naufragiati agatati pe acea bucata de ctarg in mijlocul furtunii poarta numele de : Al Noualea Val…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult