Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ponta: In 2012, nu va mai exista nicio alianta locala PSD-PDL

Ponta: In 2012, nu va mai exista nicio alianta locala PSD-PDL

scris de Ziua Veche
0 afisari

.In 2012, in niciun loc din tara PSD nu va mai face aliante cu PDL, a anuntat, vineri, la Targu Mures, presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, la finalul intalnirii avute cu membrii organizatiei judetene a formatiunii.


„Aici (la Targu Mures – n.r.), in 2008, a fost singurul municipiu in care a existat o alianta PSD – PDL. Niciodata in politica sa nu spui niciodata. In 2012, in niciun loc din tara PSD nu va mai face aliante cu PDL. Si in Mures, ca si in alt judet, principalul adversar al PSD, singurul adversar fata de care nu va exista niciun compromis este PDL. Domnul primar (din Targu Mures – n.r.) va avea contracandidat”, a declarat Victor Ponta, citat de Agerpres. El a subliniat ca niciun reprezentant al PDL nu va mai avea legitimitatea sa vorbeasca in numele cetatenilor din Romania, indiferent de etnia lor. „Peste tot in tara va fi inteles ca adversarul nostru este PDL, pentru ca si-a pierdut legitimitatea”, a sustinut Victor Ponta. Victor Ponta este de parere ca prin declaratiile referitoare la remanierea guvernamentala vicepresedintele PDL Ioan Oltean a facut „un joc politicianist, un mic santaj si o capcana”. „Este o promisiune voalata pentru cei de la UNPR ca, daca vor vota impotriva motiunii de cenzura, vor primi functia de ministru al Muncii pentru Marian Sarbu. Domnul Oltean este de fapt un purtator de cuvant al PDL. (…) O mica pacaleala sau un mic santaj pentru aliatii lor independenti: ‘vedeti, daca sunteti cuminti la motiunea de cenzura, il dam afara pe Seitan si il punem pe Sarbu’. (…) E un joc politicianist si o capcana”, a declarat Victor Ponta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult